Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρθηκε για Nacho η Liverpool»

«Ενδιαφέρθηκε για Nacho η Liverpool»

Στην λίστα των Reds βρέθηκε ο αμυντικός της Real Madrid, Nacho Fernandez, όταν οι Reds βγήκαν στην αγορά για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, σύμφωνα με Ισπανικό δημοσίευμα.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας χτυπήθηκαν από πολλούς τραυματισμούς στο κέντρο της άμυνας, με τους Virgil van Dijk, Joel Matip και Joe Gomez να τίθενται εκτός για το υπόλοιπο σεζόν.

Τις δύο τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, οι Reds προσέγγισαν πολλές ομάδες για κεντρικούς αμυντικούς, όπως την Marseille για τον Caleta-Car και την Braga για τον Carmo και δεν αποκλείεται να έκαναν το ίδιο και με την Real Madrid για τον Nacho, όπως ισχυρίζονται οι Ισπανοί, μέσω της AS.

Το συμβόλαιο του στόπερ των Μαδριλένων λήγει το επόμενο καλοκαίρι και πρόθεση του είναι να παραμείνει στην Real Madrid, στην οποία έχει περάσει όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα ως τώρα.

Οι Ισπανοί πως προσθέτουν πως για την ώρα, η Real έχει επικεντρωθεί στις ανανεώσεις των συμβολαίων των Sergio Ramos και Lucas Vasquez και πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και για την ανανέωση του Nacho.

Μάλιστα, ο 31χρονος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Liverpool και κόντρα στην Barcelona, μετά την λήξη της διακοπής των εθνικών ομάδων.

Για Nacho Fernandez και Liverpool έγραψαν αυτή τη φορά οι Ισπανοί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com