Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών»

Wijnaldum: «Πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών»

O Gini Wijnaldum στο Sheffield.

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες χθες το βράδυ, επικρατώντας με 0-2 της Sheffield United στο Bramall Lane και πλέον πρέπει να χτίσει πάνω στη νίκη της και να τρέξει ένα σερί νικών, όπως δήλωσε ο Gini Wijnaldum.

Ο Ολλανδός για την επιστροφή στις νίκες δήλωσε:

“ Θεωρώ πως ήταν καλό που σταματήσαμε τις συνεχόμενες ήττες που είχαμε. Ήταν καλό για την ομάδα η επιστροφή στις νίκες και μας δίνει ένα καλό συναίσθημα ενόψει του επόμενου αγώνα και επίσης ανεβάζει την ψυχολογία μας. ”

Για τις οδηγίες που έδωσε ο Klopp στους παίκτες του, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου πρόσθεσε:

“ Μας είπε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε και στο πρώτο ημίχρονο και πως έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας, ώστε να κουραστούν. Θα βρίσκαμε τις ευκαιρίες, αν συνεχίσαμε να παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό κάναμε και ήταν καλό που σκοράραμε δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό έδωσε στην ομάδα μια μεγάλη ώθηση. ”

Για την απόδοση των Kabak και Phillips και το clean sheet του Adrian:

“ Αυτό είναι επίσης κάτι καλό για την ομάδα και για τα ίδια, τα παιδιά. Μας έδωσε ψυχολογία, γιατί στα τελευταία παιχνίδια είχαμε δεχθεί πολλά γκολ και αυτό θα μας βοηθήσει για τον αγώνα με την Chelsea που ακολουθεί. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε ένα σερί νικών. ” Είπε ο Wijnaldum.

Για το σερί που χρειάζεται η ομάδα:

“ Ναι, αυτό θα πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Πρέπει να κάνουμε ένα σερί και να ελπίζουμε να στραβοπατήσουν οι ομάδες που βρίσκονται μπροστά μας. Εμείς μπορούμε να ελέγξουμε μόνο τις δικές μας εμφανίσεις, οπότε θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα τα δώσουμε όλα, για να κερδίσουμε το κάθε ένα. ”

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com