Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/3/2015 Νίκη επί City με «μαγεία» Hendo & Coutinho (vid)

Σαν σήμερα: 1/3/2015 Νίκη επί City με «μαγεία» Hendo & Coutinho (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν την Manchester City στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τους Henderson & Coutinho να κλέβουν την παράσταση με τα γκολ τους!

Οι Κόκκινοι διένυαν μία ιδιαίτερα παράξενη χρονιά και κατώτερη των προσδοκιών των οπαδών τους, πλην όμως στα μεγάλα παιχνίδια ήταν παρόντες κι έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους.

Έτσι και με τους Cityzens μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 11΄προηγήθηκαν με ένα εκπληκτικό σουτ του Jordan Hendreson έξω από την περιοχή του Joe Hart, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ, παρ’ όλη την προσπάθεια που κατέβαλε! Οι «Πολίτες» έβγαλαν» αντίδραση και ισοφάρισαν με τον Edin Džeko στο 25′, δίνοντας άγρια ομορφιά στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ.

Τελικά αυτοί που το κατάφεραν ήταν οι Reds, με τον Philippe Coutinho να παίρνει την ασίστ από τον Raheem Sterling (είχε δώσει και την ασίστ στον Jordan Hendrson στο πρώτο γκολ) και να εξαπολύσει έναν κεραυνό έξω από την περιοχή του Joe Hart, σημαδεύοντας το απέναντι «παραθυράκι» του διεθνή Άγγλου τερματοφύλακα, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει κι αυτό το σουτ των Κόκκινων (75′).

Με τη νίκη τους οι Reds βρέθηκαν στην 5η θέση, δύο βαθμούς πίσω από την 4η Manchester Utd & τρεις από την 3η Arsenal, συνεχίζοντας την προσπάθεια τους για εξασφάλιση θέσης στην 4άδα, που οδηγούσε στους Ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Κυριακής παρακολούθησαν 44.590 θεατές, ανάμεσά τους και 12 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο «γνωστός» Mark Clattenburg.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 1/3/2015 Νίκη επί City με «μαγεία» Hendo & Coutinho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com