Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του Guardiola στον Klopp

Η απάντηση του Guardiola στον Klopp

Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής αναφέρθηκε στην κούραση που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της ομάδας του, σημειώνοντας πως εκείνοι της Manchester City είχαν την ευκαιρία να βρουν χρόνο ξεκούρασης δύο εβδομάδων, λόγω του COVID-19.

Ο Γερμανός τεχνικός αναφερόταν στο κενό 8 ημερών που μεσολάβησε μεταξύ του αγώνα με την Newcastle στις 26 του Δεκέμβρη και εκείνον με την Chelsea στις 3 Ιανουαρίου, λόγω της αναβολής του Everton – Manchester City, μετά τα πέντε κρούσματα που εντοπίστηκαν στην ομάδα του Pep Guardiola.

Ο Jürgen Klopp είπε για το 8ήμερο κενό που είχε η Manchester City μεταξύ των δύο αγώνων: 

“ Εμείς δεν είχαμε κάποιο κενό. Νομίζω πως η Manchester City είχε ένα κενό δύο εβδομάδων, λόγω του COVID-19. ”

Ο Pep Guardiola κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Γερμανού:

“ Έκανε ένα λάθος. Ο Jürgen θα πρέπει να κοιτάξει ξανά το αγωνιστικό πρόγραμμα. Είχαμε COVID, τον είχαμε για μια εβδομάδα και αγωνιστήκαμε με 14 παίκτες στο Stamford Bridge. ”

“ Ίσως όμως κάνω εγώ λάθος και δεν ήταν δύο εβδομάδες, αλλά τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Αύριο, όταν θα δω τον Jürgen, θα τον ρωτήσω: «Πόσες μέρες ή εβδομάδες ξεκούρασης είχαμε; ”

“ Έχω μείνει έκπληκτος. Νόμιζα πως ο Jürgen δεν ήταν τέτοιου είδους προπονητής, όπως οι άλλοι που τα λένε συνήθως αυτά. Δεν περίμενα μια τέτοια δήλωση. ”

“ Όμως ίσως δεν κατάλαβε κάτι καλά. Αν κοιτάξει το πρόγραμμα ξανά, θα καταλάβει πως ήταν δύο μήνες και όχι δύο εβδομάδες. ”

Απάντηση από τον Guardiola στον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com