Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα μας βοηθούσε ένας κεντρικός αμυντικός»

Klopp: «Θα μας βοηθούσε ένας κεντρικός αμυντικός»

Ο Jürgen Klopp στη συνέχεια των δηλώσεων του για τις μεταγραφές, τόνισε πως ένας επιπλέον κεντρικός αμυντικός θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα, όμως δεν μπορεί να πάρει εκείνος την απόφαση για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής.

Ο προπονητής των Reds ρωτήθηκε για την απόδοση της ομάδας και αν θα βοηθούσε την ομάδας ένας στόπερ:

“ Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα και είχαμε πάρει καλύτερες αποφάσεις. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα και πιστεύουμε 100% πως μπορούμε να το κάνουμε με αυτό το ρόστερ. ”

“ Δεν πρόκειται να πούμε πως: «Αν δεν πάρουμε αυτόν, δεν θα παίξουμε καλά» ή κάτι παρόμοιο. ”

“ Εγώ είμαι υπεύθυνος σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σε αυτόν τον σύλλογο, όμως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που είναι ολοκληρωτικά υπεύθυνοι και δεν μπορώ να πάρω εγώ τις δικές τους αποφάσεις. Γνωρίζω πως είναι μαζί μας και θέλουν να μας υποστηρίξουν. Το κάνουν. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Αν μιλάμε για έναν κεντρικό αμυντικό, ναι θα μας βοηθούσε 100%. Θα σκοράραμε περισσότερα γκολ με έναν επιπλέον στόπερ; Δεν είμαι σίγουρος. Θα μας έδινε περισσότερη σταθερότητα σε κάποιες στιγμές; Πιθανότατα ναι. Δεν έχει όμως να κάνει με αυτό. ”

“ Τις περισσότερες φορές στη ζωή μου δεν παίρνω αυτό που θέλω και δεν πρόκειται να κλάψω σαν να είμαι 5 χρονών γι’ αυτό. Είμαστε όλοι λίγο πολύ συνηθισμένοι σε αυτό. ”

“ Πρέπει να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε στις κρίσιμες στιγμές, αυτή είναι η δουλειά μου και όχι να κάθομαι εδώ απογοητευμένος με κάποιες αποφάσεις. Δεν είμαι απογοητευμένος. ”

“ Ξέρουμε τι θα κάναμε σε έναν ιδανικό κόσμο, όμως ο κόσμος δεν είναι ιδανικός και αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και αυτό θα κάνουμε. ”

Συνεχίζουν με τις υπάρχοντες λύσεις οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com