Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crouch: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος αγώνας από το Liverpool – United»

Crouch: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερος αγώνας από το Liverpool – United»

Η Liverpool αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζει ξανά την Manchester United, στο μεγαλύτερο παιχνίδι του πλανήτη, σύμφωνα με τον πρώην επιθετικό των Reds, Peter Crouch.

Ο παλαίμαχος επιθετικός έγραψε στη στήλη του στην Daily Mail για τον αυριανό αγώνα:

“ Κάθε φορά που κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέπτη, παρατηρώ ένα σημάδι πάνω από το αριστερό μου μάτι και χαμογελώ. Συνέβη σε μια από τις καλύτερες μου μέρες, την οποία θυμάμαι πάντα. ”

“ Ο Nemanja Vidic μου το χάρισε στον αγώνα του Anfield τον Φεβρουάριο του 2006 για το FA Cup κόντρα στην Manchester United. ”

“ Έχασε την μπάλα και με κουτούλησε, ακριβώς πριν από το ημίχρονο. Χρειάστηκα τις πρώτες βοήθειες. ”

“ Ευτυχώς όμως δεν ήταν ούτε καν κοντά μου στο 18ο λεπτό. Αυτή ήταν η στιγμή που με έκανε να εκτιμήσω στο απόλυτο τη δυναμικότητα αυτής της αναμέτρησης. Εκείνη τη στιγμή σκόραρα το γκολ και οι οπαδοί ήθελαν να μιλάνε για εμένα εκείνη τη μέρα. ”

“ Δεν υπάρχει κάποια μεγαλύτερη αναμέτρηση από εκείνη της Liverpool με την Manchester United. Ο Jürgen Klopp είπε την προηγούμενη εβδομάδα, πως θα έβλεπε αυτές τις δύο ομάδες να αγωνίζονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρισκόταν. ”

“ Είναι όμως κρίμα που το Old Trafford θα είναι άδειο την Κυριακή, γιατί αυτός ο αγώνας σημαίνει τα πάντα. Το γνωρίζω, γιατί ποτέ ξανά δεν έπαιξα σε μια τόσο άγρια ατμόσφαιρα, όπως αυτή πριν από 15 χρόνια. Είδα το γκολ πριν από μερικές μέρες στο BBC και ο θόρυβος που ακολούθησε με ξεσηκώνει ακόμη και τώρα. ” Έγραψε ο Crouch.

Ξανά Liverpool εναντίον Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com