Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Δεν θα αλλάξουμε το πλάνο μας»

Lijnders: «Δεν θα αλλάξουμε το πλάνο μας»

O Pep Lijnders στην προπόνηση.

Η Liverpool δεν είχε την καλύτερη αγωνιστική εικόνα τις τελευταίες εβδομάδες, όμως παραμείνει πιστή στο πλάνο της και στον τρόπο παιχνιδιού της, όπως δήλωσε ο βοηθός του Jürgen Klopp, Pep Lijnders.

Οι Reds δεν άλλαξαν την προσέγγιση τους ούτε τα προηγούμενα χρόνια σε δύσκολες καταστάσεις, όπως μετά την ήττα με 3-0 από την Barcelona στο Camp Nou και δεν θα το κάνουν ούτε τώρα.

Ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε στο Podcast του Graham Hunter:

“ Αν έχουμε μάθει κάτι τα τελευταία χρόνια, αυτό είναι πως όλες μας οι μεγάλες στιγμές έχουν έρθει υπό αντίξοες συνθήκες. Ο λόγος που γίναμε επιτυχημένοι, είναι επειδή κρατήσαμε τον δικό μας τρόπο. ”

“ Δεν τον αλλάξαμε και επικεντρωθήκαμε στα μέσα που έχουμε, όχι σε αυτά που δεν έχουμε. ”

“ Κόντρα στην Barca χάσαμε 3-0 εκτός έδρας και δεν είχαμε τον Bobby, τον Mo και χάσαμε τον Robbo στο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε αλλάξει πολλά πράγματα, όμως παραμείναμε επικεντρωμένοι στα μέσα που είχαμε, προετοιμαστήκαμε και παίξαμε με τον δικό μας τρόπο. ”

“ Αυτό που εννοώ, είναι πως πάντα, όταν τα πράγματα είναι εναντίον μας, το κάνουμε αυτό και πραγματικά πιστεύω πως ο λόγος των επιτυχιών μας, είναι επειδή κρατήσαμε το πλάνο μας, ο λόγος της τωρινής μας σταθερότητας είναι επειδή κρατήσαμε το πλάνο μας. ”

“ Χάσαμε τον Virg, χάσαμε τον Ali, χάσαμε τον Hendo, χάσαμε τον Fabinho, όμως αν παρατηρήσετε τους αγώνες μας, θα δείτε την Liverpool Football Club. ”

“ Μια ομάδα που έπαιζε με την υψηλότερη ένταση, η οποία πάντα κυνήγαγε τον αντίπαλο και η οποία έψαχνε πάντα να επιτεθεί με και χωρίς την μπάλα. ”

Η Liverpool δεν άλλαξε ποτέ το πλάνο της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com