Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κανένα πλάνο της Premier League για διακοπή της σεζόν

Κανένα πλάνο της Premier League για διακοπή της σεζόν

Μπορεί οι αναβολές αγώνες και οι αλλαγές στις ημερομηνίες των αναμετρήσεων να συμβαίνουν όλο και περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες, όμως η Premier League εξακολουθεί να μην κάνει καμία σκέψη για προσωρινή διακοπή της σεζόν, όπως μετέδωσε σήμερα το BBC.

Στο Νησί τα κρούσματα κορονοϊού ολοένα και αυξάνονται και ο ημερήσιος αριθμός ξεπερνά τις 60.000, η χώρα βρίσκεται σε νέο lockdown και ομάδες της Premier League, όπως η Aston Villa επηρεάζονται, καθώς έχουν πολλά κρούσματα του ιού σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Όπως όμως ανέφερε σήμερα η Laura Scott του BBC, ούτε η Αγγλική Κυβέρνηση, ούτε η Premier League έχουν στα πλάνα τους την διακοπή του πρωταθλήματος και τα κορυφαία αθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά, αλλά χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες των γηπέδων.

Τα μόνα που θα αλλάξουν τις επόμενες εβδομάδες είναι τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία θα αυξηθούν και η συχνότητα των τεστ COVID-19 στις 20 ομάδες του πρωταθλήματος.

Η Liverpool υποδέχεται την Manchester United το απόγευμα της Κυριακής στο Anfield για την 19η αγωνιστική της Premier League.

Η Premier League συνεχίζεται παρά τις αναβολές αγώνων.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com