Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Όνειρό μου να προπονήσω την Liverpool»

Gerrard: «Όνειρό μου να προπονήσω την Liverpool»

Για το μεγάλο του όνειρο μίλησε ξανά ο Steven Gerrard, που δεν είναι άλλο από το να γίνει ο προπονητής της Liverpool, τονίζοντας βέβαια πως η ομάδα τη δεδομένη στιγμή διαθέτει έναν εκπληκτικό προπονητή.

Ο Stevie G σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα, The Athletic UK είπε:

“ Μου κάνετε συνέχεια αυτή την ερώτηση. Θα ήθελα να γίνω μια ημέρα ο προπονητής της Liverpool; Είναι το όνειρό μου; Φυσικά. Είναι μια ομάδα που σημαίνει τα πάντα για εμένα. ”

“ Αλλά έχουμε έναν από τους, αν όχι τον καλύτερο, προπονητή στον κόσμο που είναι απολύτως απίστευτος από τότε που ήρθε. Η επιτυχία που πέτυχε τα τελευταία δύο χρόνια σημαίνει ότι η Liverpool βρίσκεται σε ένα φανταστικό μέρος. Μακάρι να συνεχιστεί. ”

“ Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις το μέλλον. Μόνο και μόνο, επειδή ήμουν ένας καλός παίκτης για την Liverpool και είχα την καριέρα που είχα εκεί, δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να είμαι ο επόμενος προπονητής. ”

“ Ξέρετε και ξέρω, αν κάποια μέρα η δουλειά γίνει διαθέσιμη, θα υπάρχει μια τεράστια ουρά μήκους, γεμάτη από κορυφαίους προπονητές. Δεν σημαίνει ότι εγώ θα είμαι το καλύτερο άτομο για τη δουλειά.” Ολοκλήρωσε ο Steven Gerrard.

Όνειρο του Steven Gerrard να γίνει προπονητής της αγαπημένης του ομάδας, της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com