Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Klopp: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει»

Ο Jürgen Klopp μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά την ισοπαλία της ομάδας του με την Fulham στο Λονδίνο, τονίζοντας πως οι πρωταθλητές θα έπρεπε να είχαν φύγει με το διπλό από το Craven Cottage με την απόδοση που είχαν από το 30′ και μετά.

Ο Γερμανός για τον αγώνα είπε:

“ Δεν είμαι πλέον εκνευρισμένος για το ξεκίνημα μας. Αλλά έχετε δίκαιο: μας πήρε μισή ώρα να βρούμε ρυθμό και αυτό έκανε τον αγώνα ακόμη πιο δύσκολο. ”

“ Ήταν η πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό που οι φίλαθλοι τους ήταν εδώ και φυσικά δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα. Βοηθήσαμε και εμείς την Fulham να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα. Έπαιξαν με διαφορετικό τρόπο, από τον συνηθισμένο τους. Αρκετές μπαλιές, ο Loftus-Cheek κέρδιζε την δεύτερες μπάλες, έβγαζαν σέντρες και όλα τα σχετικά. Κέρδισαν αρκετά φάουλ και νομίζω πως υπήρξαν πολλές στημένες μπάλες στο πρώτο μέρος. ”

“ Έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν μου άρεσε το παιχνίδι που κάναμε με την μπάλα στα πόδια, αλλά υπήρξαν αρκετές φωνές από όλους τους προπονητές, οπότε μπορέσαμε να το λύσουμε αυτό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ και έπειτα στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι. ” Είπε ο Klopp.

“ Θεωρώ πως στο πρώτο μισάωρο του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και και στα τελευταία 60 λεπτά, θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Πήραμε όμως ένα πόντο και αυτό είναι. ”

Για τις αποκρούσεις του Alisson:

“ Σε μια ή δύο περιπτώσεις, μπορούσατε να δείτε πως χρειάζεται ρυθμό. Στις κρίσιμες στιγμές ήταν όμως εκεί. ”

“ Έκανε συγκλονιστικές αποκρούσεις. Είχε όμως και ο τερματοφύλακας των αντιπάλων μια σημαντική δουλειά να κάνει. ”

Για τα προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, λόγω των τραυματισμών:

“ Δεν δυσκολευόμαστε λόγω των επιλογών που έχουμε για το κέντρο της άμυνας. Έχουμε μερικούς, αλλά οι επιλογές είναι όλο και πιο νέοι παίκτες. Έχουμε όμως κεντρικούς αμυντικούς. Σήμερα χρησιμοποιήσαμε τον Hendo σε αυτή τη θέση. ”

“ Έτσι είναι η κατάσταση τώρα. Ελπίζω να είναι καλά ο Joel, αλλά δεν το γνωρίζω σίγουρα. Θα πρέπει να βρούμε μια λύση, έτσι είναι μια ποδοσφαιρική σεζόν. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Στο 1-1 έμειναν Liverpool και Fulham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com