Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και το πληρώσαμε»

Henderson: «Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι και το πληρώσαμε»

Henderson και Salah μετά το εύστοχο πέναλτι του Mo.

Για την απόδοση και το αποτέλεσμα της Liverpool εναντίον της Fulham μίλησε ο Jordan Henderson αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο Λονδίνο.

Ο αρχηγός έδειξε πλήρη απροθυμία στο να αναζητήσει δικαιολογίες για το αποτέλεσμα και το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο των Reds, πλην όμως αναγνώρισε τη βελτίωση της απόδοσής τους στη συνέχεια.

Ας δούμε τι δήλωσε στο Sky Sports:

«Ουσιαστικά δεν αποδώσαμε στα πρώτα 25-30 λεπτά, κάτι πού δε μπορείς να κάνεις στην Premier League γιατί θα τιμωρηθείς – και αυτό πάθαμε. Οπότε, είναι απογοητευτικό.»

«Το καλό είναι ότι αντιδράσαμε καλά μετά από αυτό, ολοκληρώσαμε δυνατά το πρώτο ημίχρονο, κυριαρχήσαμε στο δεύτερο, και ίσως έπρεπε να σκοράρουμε άλλη μία ή άλλες δύο φορές.»

«Οπότε, είμαστε απογοητευμένοι με το ξεκίνημα, αλλά ευχαριστημένοι με την αντίδραση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.»

«Ξεκινήσαμε αργά, αυτοί ξεκίνησαν πολύ καλά και μπράβο τους. Πρέπει να το κοιτάξουμε, όμως ‘δεν ήμασταν εμείς’ (εννοεί ότι η εμφάνιση του πρώτου μισάωρου δε θύμιζε Liverpool)

«Χρειαζόμαστε να προχωρήσουμε γρήγορα, έρχεται άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι, όμως δε μπορούμε να ξεκινήσουμε ξανά έτσι.»

«Αυτό πού χρειαζόμαστε είναι να ξεκινήσουμε το πρώτο ημίχρονο όπως ξεκινήσαμε σήμερα το δεύτερο. Πολλοί από μας δεν ήταν ικανοποιημένοι με το ξεκίνημα – και δίκαια. Ήμασταν όμως μόλις στο ημίχρονο, είχαμε άλλα 45 λεπτά και δώσαμε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο.»

«Πρέπει να συγχαρείς τη Fulham, (μας) το έκαναν δύσκολο όπως ξέραμε ότι θα μας το κάνουν, αμύνθηκαν βαθιά και μας έκαναν δύσκολο το να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.»

«Οπότε, όταν δε μπορείς να κερδίσεις, μη χάσεις. Ταυτόχρονα όμως είμαστε απογοητευμένοι, γιατί ένιωσα σαν να ήμασταν αρκετά καλοί για να πάρουμε τους 3 βαθμούς.»

Έπειτα, ο Hendo ρωτήθηκε για το αν η εμφάνιση της ομάδας στο Craven Cottage επηρεάστηκε αρνητικά από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι στη Δανία:

«Δε θέλω να χρησιμοποιήσω δικαιολογίες.»

«Θα αφήσω εσάς (τους δημοσιογράφους) να μιλήσετε για αυτό, για την ποσότητα των παιχνιδιών πού παίζουν οι παίκτες και όλα αυτά τα πράγματα.»

«Όμως δε θέλω να σταθώ εκεί και να χρησιμοποιήσω δικαιολογίες. Πρέπει απλά να προετοιμαζόμαστε και να παίζουμε όπου καλούμαστε. Μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε, και αυτό έχουμε κάνει μέχρι στιγμής.»

«Πετάξαμε πίσω από τη Δανία, προετοιμαστήκαμε καλά, όμως για τον όποιο λόγο δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Το καλό όμως είναι ότι αντιδράσαμε καλά, όπως κάνουμε κανονικά και ναι, ίσως σε μία άλλη μέρα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Αλλά ναι, πηγαίνουμε απογοητευμένοι στο σπίτι.»

Στο τέλος, o Jordan Henderson ρωτήθηκε για το αν θεωρεί μεγάλο το επερχόμενο παιχνίδι με την Tottenham:

«Κάθε παιχνίδι είναι μεγάλο, και οι Spurs τα πηγαίνουν πολύ καλά. Εξαιρετική ομάδα, εξαιρετικός προπονητής, οπότε θα είναι άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως χρειαζόμαστε να αποθεραπευτούμε, να ετοιμαστούμε και να δώσουμε ξανά τα πάντα.»

Henderson και Salah μετά το εύστοχο πέναλτι του Mo.
Henderson και Salah μετά το εύστοχο πέναλτι του Mo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com