Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Εύχομαι καλή τύχη στον Raul και στην οικογένειά του»

Robertson: «Εύχομαι καλή τύχη στον Raul και στην οικογένειά του»

O Andy Robertson έστειλε τις καλύτερες ευχές του στον Raul Jimenez.

Αυτή τη φορά, ο Andy Robertson ήταν ο παίκτης πού χρεώθηκε τον ρόλο του εκπροσωπου της Liverpool για τον αποψινό αγώνα Champions League με τον Ajax.

Ο Robbo παρέστη στη συνέντευξη τύπου του ματς, και η πρώτη ερώτηση πού του έγινε αφορούσε το περιστατικό με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Raul Jimenez στο κρανίο.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το σκίσιμο πού υπέστη ο επιθετικός της Wolves, o παίκτης της ομάδας μας ρωτήθηκε πόσο ανησυχητικό ήταν αυτό το περιστατικό για τους παίκτες, και για το αν έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσουμε να μιλάμε για αλλαγές διάσεισης στο ποδόσφαιρο, δηλαδή το να δικαιούται μία (ή περισσότερες) έξτρα αλλαγή ένας προπονητής, αν ένας παίκτης του υποστεί διάσειση.

Ο Andy Robertson απάντησε:

«Ναι, δεν ήταν ωραίο θέαμα. Πρώτα και κύρια εύχομαι στον Raul Jimenez καλή τύχη στην ανάρρωσή του. Ξέρω από πρώτο χέρι πώς επηρεάστηκαν οι παίκτες της Wolves από αυτό το περιστατικό. Οι σκέψεις μου είναι μαζί τους και με τον προπονητή τους. Ήμουν παρών στο παιχνίδι Hull-Chelsea, όπου ο Ryan Mason αποκόμισε έναν άσχημο τραυματισμό από τον οποίο δεν ανάρρωσε ποτέ, και ξέρω πόσο επηρεάστηκε τότε η ομάδα από αυτό, όπως και ο ίδιος και η οικογένειά του, οπότε οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Δεύτερον, το κεφάλι είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτή ήταν μία απαίσια σύγκρουση (του Jimenez με τον David Luiz), όμως από άποψη πρωτοκόλλων και από όλα αυτά πού έχω δει από τις ομάδες μου, οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές ακολουθούν τα πάντα (τις απαραίτητες διαδικασίες), και είμαι σίγουρος ότι οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές της Wolves ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεται και βοήθησαν κατευθείαν τον Raul. Ο David Luiz επίσης έγινε αλλαγή στο ημίχρονο λόγω του κοψίματος στο κεφάλι του. Οπότε, το να γίνονται αλλαγές διάσεισης θα έβγαζε νόημα. Δεν είναι ένας φυσικός τραυματισμός το να παθαίνεις διάσειση και για μένα και για τους παίκτες νομίζω θα έβγαζε νόημα. Οπότε μακάρι να έρθει στο παιχνίδι (ο κανονισμός των αλλαγών διάσεισης), όμως είναι λίγο στενάχωρο πού πρέπει να συμβεί κάτι τόσο σοβαρό για να αρχίσει να συζητιέται. Νομίζω ότι έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή. Όμως αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μου δεν έχουν να κάνουν με τις αλλαγές διάσεισης, οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τον Raul και όλη του την οικογένεια, γιατί θα είναι μία δύσκολη περίοδος γι’ αυτούς. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση, και μακάρι να τον ξαναδούμε στο γήπεδο πολύ σύντομα.»

O Andy Robertson στο Brighton.
O Andy Robertson στο Brighton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com