Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Ajax (preview)

Liverpool – Ajax (preview)

Πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool υποδέχεται τον Ajax στο Anfield το βράδυ της Τρίτης (1/12) στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds χρειάζονται μόλις έναν βαθμό στον αγώνα με τους Ολλανδούς, για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση τους στην φάση των 16 της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Jürgen Klopp θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από μια ήττα και μια ισοπαλία και αν μπορεί να συνδυάσει τους τρεις βαθμούς με μια καλή εμφάνιση.

Αλλαγές θα δούμε από τον Γερμανό προπονητή, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα του εκτεταμένου rotation, λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουν υποστεί οι ποδοσφαιριστές του.

Οι Joel Matip και Rhys Williams θα αποτελέσουν ξανά το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ο Neco Williams είναι πιθανό να διατηρήσει την θέση του στο δεξί άκρο, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Fabinho. Ο Andrew Robertson έχει προβάδισμα για εκείνη του αριστερού άκρου.

Στον χώρο του κέντρου, το πιθανότερο είναι να δούμε μια τριάδα, αποτελούμενη από τους Jordan Henderson, Gini Wijnaldum ή Fabinho και Curtis Jones. Στην επίθεση, θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Sadio Mane, κατά πάσα πιθανότητα μαζί με τους Bobby Firmino και Diogo Jota.

Εκτός από πλευράς Liverpool θα παραμείνουν οι James Milner, Trent Alexander-Arnold, Naby Keita, Virgil van Dijk, Joe Gomez, Xherdan Shaqiri, James Milner, Thiago Alcantara και Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο αντίπαλος των Reds, Ajax έρχεται φουριόζος στο Anfield μετά από τη νίκη του με το εμφατικό 0-5 στην έδρα της Emmen.

Οδηγεί την κούρσα στην Eredivisie με 27 βαθμούς μετά από 10 αγώνες και έχει ήδη καταφέρει να σκοράρει 42 γκολ σε αυτά τα 10 παιχνίδια.

Στο Champions League έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές και όπως όλα δείχνουν θα παλέψει με την Atalanta για την δεύτερη θέση του ομίλου.

Θα στερηθεί μόνο τον Kudus, που τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην Ολλανδία.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Tobias Stieler.

Στον αγώνα του Άμστερνταμ, οι Reds επικράτησαν με 0-1.

Η Liverpool υποδέχεται τον Ajax στο Anfield το βράδυ της Τρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com