Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dalglish: «Εμπιστεύομαι τον Klopp»

Dalglish: «Εμπιστεύομαι τον Klopp»

Την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Jürgen Klopp όσο αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας εξέφρασε ο θρύλος της ομάδας, Sir Kenny Dalglish με δηλώσεις του στην Liverpool ECHO.

Ο King Kenny αναλυτικά ανέφερε:

“ Εμπιστεύομαι τον προπονητή και πιστεύω πως θα πάρει τις σωστές αποφάσεις. Το έχει κάνει μέχρι στιγμής. ”

“ Είναι ατυχές το γεγονός πως μόλις έκλεισε η μεταγραφική περίοδος συνέβησαν μερικοί σοβαροί τραυματισμοί και παίκτες, όπως ο Thiago παραμένουν εκτός. Εμπιστευόμαστε όμως τον Jürgen Klopp. ”

“ Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αφού θα πάρει την σωστή απόφαση. Τα δύο παιδιά, οι Williams και Phillips έπαιξαν πολύ καλά στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν. ”

“ Ο προπονητής έχει αυτές τις δύο επιλογές, αλλά αν μπορεί να πραγματοποιήσει μια ελεύθερη μεταγραφή, τότε ίσως σκεφτεί πως αυτός είναι ο καλύτερος δρόμος. Ό,τι και αν αποφασίσει θα είναι η καλύτερη επιλογή για την Liverpool. ”

“ Είναι δύσκολο για τον καθένα να βγει μπροστά, αλλά ο 19χρονος Rhys Williams δεν τα πήγε και άσχημα κόντρα στην Atalanta! ”

“ Ήταν εκεί και βγήκε μπροστά. Στην πρώτη κεφαλιά που κέρδισε βεβαιώθηκε πως ήταν δική του, ενώ και ο Nat Phillips έκανε ένα καλό παιχνίδι στο Anfield. ”

“ Θα φανεί αν έτοιμοι για ένα μακροχρόνιο διάστημα, αλλά ο Nat ήταν δανεικός στην Γερμανία πέρυσι και τα πήγε πάρα πολύ καλά, οπότε ίσως έχει λίγη περισσότερο εμπειρία. Όπως είπα, υπάρχουν μερικές επιλογές για την συγκεκριμένη θέση και όλοι θέλουν να παίξουν. ”

“ Ίσως δεν είναι η τέλεια στιγμή για εκείνους γιατί ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την Leicester, αλλά ο Jürgen παίρνει σωστές τις περισσότερες από τις αποφάσεις του και δεν έχω αμφιβολία πως θα πάρει και τώρα την σωστή απόφαση. ” Ολοκλήρωσε ο Dalglish.

Πλήρης εμπιστοσύνη του Kenny Dalglish στον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com