Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Williams: «Ο προπονητής με εμπιστεύεται και θέλω να του το ανταποδώσω»

Williams: «Ο προπονητής με εμπιστεύεται και θέλω να του το ανταποδώσω»

Ο Rhys Williams αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός και για τρίτη συνολικά στο φετινό Uefa Champions League στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Atalanta και μάλιστα είχε καλή απόδοση κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Duvan Zapata.

Ο νεαρός στόπερ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας μετά το χθεσινό παιχνίδι:

“ Ήλπιζα να πάρω την ευκαιρία μου, αλλά δεν περίμενα να ήταν τόσο καλή. ”

“ Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής με εμπιστεύεται και θέλω να συνεχίσω να του το ανταποδίδω με εμφανίσεις σαν αυτή. Ελπίζω να συνεχίσω να παίρνω ευκαιρίες και να τους κάνω όλους περήφανους. ”

“ Θέλω να γίνω ένα αναντικατάστατο κομμάτι αυτής της ομάδας. Είναι μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίους παίκτες. Γνωρίζω πως θα είναι δύσκολο, αλλά είμαι πρόθυμος να προσπαθήσω, να συνεχίσω να δουλεύω και να πραγματοποιώ εμφανίσεις σαν αυτή, όταν παίρνω τις ευκαιρίες μου. ”

“ Ήταν η καλύτερη μου νύχτα μέχρι στιγμής και ελπίζω να έρθουν και άλλες. Δεν μπορεί να γίνει κατά πολύ καλύτερο από μια εκτός έδρας νίκη με 0-5 επί της Atalanta. ” Πρόσθεσε ο Williams.

“ Έμαθα χθες πως θα αγωνιστώ βασικός, οπότε προσπαθούσα να είμαι έτοιμος και τελικά δικαιώθηκα με την αποψινή μου εμφάνιση. Προσπάθησα να κοιμηθώ λίγες ώρες πριν τον αγώνα, αλλά δεν τα κατάφερα, οπότε προσπάθησα να χαλαρώσω και να δω μερικές ταινίες. Πάντα υπάρχει άγχος, αλλά θεωρώ πως το αντιμετώπισα καλά ”

“ Είχαμε πράγματα να αποδείξουμε. Σκοράρουν πολλά γκολ στην έδρα τους, οπότε αυτό αποτελούσε μια πρόκληση για εμάς. Εύσημα αξίζουν και στην επίθεση. ”

“ Κάθε φορά που βγήκαμε στην επίθεση ένιωσα πως σκοράραμε και εγώ, ο Joe, ο Ali και η άμυνα συνολικά καταφέραμε να τους κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας. ”

Βασικός με την Liverpool ο Rhys Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com