Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jota για τα γκολ του, Salah, Mane και City

Ο Jota για τα γκολ του, Salah, Mane και City

Καυτός είναι ο Diogo Jota, έχοντας προσαρμοστεί απόλυτα στην Liverpool κάτι που απέδειξε και με τα τρία γκολ που πέτυχε το βράδυ της Τρίτης στη νίκη των Reds με 0-5 επί της Atalanta.

Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε αν παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του:

“ Παίζω στην καλύτερη ομάδα που έχω αγωνιστεί στη μέχρι τώρα καριέρα μου, αυτό είναι σίγουρο. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη μου στιγμή, αλλά ο τρόπος που παίζω είναι σκοράροντας γκολ και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος με το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη για το Champions League, οπότε ήταν μια καλή νύχτα. ”

Ποιο από τα τρία γκολ ήταν το αγαπημένο του:

“ Το πρώτο γιατί εκείνο ξεκλείδωσε τον αγώνα. Νομίζω πως για όλες τις ομάδες είναι σημαντικό να βρίσκουν το πρώτο γκολ του αγώνα. Σκοράραμε νωρίς και έπειτα τα πράγματα ήταν καλά για εμένα και την ομάδα, γιατί μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. ”

Για την συνύπαρξη με Salah και Mane:

“ Εννοείται πως πρόκειται για παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Όλοι ξέρουμε την ποιότητα τους και αυτή κάνει πιο εύκολο το δικό μου έργο. Θεωρώ πως κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι μαζί. ” Είπε ο Jota.

Για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Manchester City:

“ Νομίζω πως είναι σημαντικό να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. Αν κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας, τότε είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε τον αγώνα. ”

Ο Jota σκοράρει το πρώτο τέρμα των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com