Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν η εμφάνιση που χρειαζόμασταν»

Klopp: «Ήταν η εμφάνιση που χρειαζόμασταν»

Την καλύτερη της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες το βράδυ η Liverpool, ισοπεδώνοντας με το επιβλητικό 0-5 την Atalanta στην έδρα της, ένα αποτέλεσμα που άφησε κάτι περισσότερο από ικανοποιημένο τον Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός είπε για την εμφάνιση της ομάδας στο BT Sport:

“ Ήταν η εμφάνιση που χρειαζόμασταν. Τα παιδιά έκαναν ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο και είχαν όλοι συμμετοχή στο παιχνίδι μας. Ήταν ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. ”

“ Αμυνθήκαμε πάρα πολύ καλά κόντρα στην Atalanta και η επίθεση μας έπιασε ένα κορυφαίο επίπεδο απόδοσης, έπαιξε κορυφαίο ποδόσφαιρο και σκοράραμε τα γκολ. ”

“ Σκόραραμε πέντε γκολ και θα μπορούσαμε ίσως να είχαμε σκοράρει ακόμη δύο ή τρία γκολ. Έπρεπε όμως και ο Alisson να πραγματοποιήσει ορισμένες επεμβάσεις, οπότε βλέπετε πόσο μεγάλη είναι η απειλή, αν τους αφήσεις να μπουν στην περιοχή σου. ”

“ Η συνολική εμφάνιση της ομάδας μου ήταν πάρα πολύ καλή και αυτός ήταν ο λόγος που πήραμε τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν σημαντικό, εμείς θέλαμε μόνο τη νίκη. ”

Για την απόδοση των Jota, Salah και Mane:

“ Δεν νομίζω πως κάποιο σύστημα θα μπορούσε να αμυνθεί απόψε κόντρα στους Jota, Salah και Mane.”

Για τον Jota που ήταν εξαιρετικός και για τον Firmino που έμεινε στον πάγκο:

“ Ο κόσμος είναι ένα τόσο άσχημο μέρος, ώστε σε μια στιγμή που ένας παίκτης λάμπει, εμείς να μιλάμε αμέσως για έναν άλλο παίκτη που νιώθουμε ότι έχει παίξει 500 συνεχόμενα παιχνίδια. Χωρίς τον Bobby Firmino ούτε που θα ήμασταν στο Champions League. ”

“ Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους από 11 παίκτες. Απόψε ο Diogo έκανε ένα σούπερ, σούπερ παιχνίδι αλλά αυτό δεν λέει τίποτα για τον Bobby και δεν έχει να κάνει με ενδεχόμενους πονοκεφάλους μου. Είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος για την εμφάνιση που έκαναν τα παιδιά μου. ” Τόνισε ο Klopp.

Για τον Rhys Williams που ξεκίνησε βασικός:

“ Ήταν εξαιρετικός. Ούτε που θα μπορούσα να με φανταστώ να αγωνίζομαι στα 19 μου κόντρα στον Zapata σε αγώνα του Champions League. Ήταν απίστευτος. ”

“ Δεν θα μπορούσα να ήμουν περισσότερο χαρούμενος για τον Rhys. Θα έπρεπε να τον δείτε στα αποδυτήρια, ήταν τόσο ξεχωριστό το χαμόγελο που είχε στο πρόσωπο του. ”

“ Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές γιατί ο Virgil δεν είναι τώρα μαζί μας, οπότε μεταθέτουμε την ευθύνη σε 10 πλάτες και όχι σε μια. Όλοι θα πρέπει να βγουν μπροστά τώρα. Οι Robbo, Trent και Joe είναι υπεύθυνοι. Η ομάδα απόψε αμύνθηκε με έναν απίστευτο τρόπο. ”

Εύκολα την Atalanta η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com