Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Arsenal (preview)

Liverpool – Arsenal (preview)

Τέταρτος γύρος του Carabao Cup και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Arsenal στις 21:45 ώρα Ελλάδος, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Reds επικράτησαν εύκολα των Gunners στον αγώνα της Δευτέρας και θέλουν να κάνουν το ίδιο, με διαφορετική σύνθεση στον αγώνα της Πέμπτης.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Henderson, Chamberlain, Matip και Τσιμίκα, με τον Έλληνα αμυντικό να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο αποκόμισε στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με την Lincoln.

Απών θα είναι και ο Thiago Alcantara, ο οποίος είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο Adrian θα αντικαταστήσει τον Alisson Becker και θα υπερασπιστεί την εστία των Reds, για το κέντρο της άμυνας προβάδισμα έχουν οι Joe Gomez και Rhys Williams, σίγουρος είναι ο Neco Williams και ως αριστερός back θα μπορούσε να αγωνιστεί ο James Milner.

Ο Billy Koumetio θα ξεκινήσει ως στόπερ μόνο αν κριθεί έτοιμος στο 100%.

Προβάδισμα για τις θέσεις του κέντρου έχουν οι Marko Grujic, Curtis Jones, Harvey Elliott και Xherdan Shaqiri, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του Divock Origi και φανέλα βασικού θα παραμείνει ο Minamino.

Με αλλαγές θα παραταχθεί και η Arsenal και παίκτες όπως ο Aubameyang θα πάρουν ανάσες. Οι Gunners θέλουν όμως την πρόκριση και θα προσπαθήσουν να την πάρουν, αφού τα δύο εγχώρια κύπελλα αποτελούν ρεαλιστικούς στόχους.

Ο Mikel Arteta μάλιστα είδε τους Soares, Παπασταθόπουλο και Smith-Rowe να προπονούνται σήμερα και να τίθενται στη διάθεση του για τον αγώνα με την Liverpool.

Εκτός παραμένουν οι Mustafi, Chambers και Martinelli. Βασικούς από την Arsenal αναμένεται να δούμε τους Nketiah, Pepe και Saka. Τερματοφύλακας θα παραμείνει ο Leno.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Kevin Friend.

Για δεύτερη φετινή νίκη κόντρα στην Arsenal οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com