Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Klopp είναι πεπεισμένος πως η Liverpool θα τα καταφέρει χωρίς προσθήκες»

«Ο Klopp είναι πεπεισμένος πως η Liverpool θα τα καταφέρει χωρίς προσθήκες»

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και το μέλλον τουλάχιστον τριών παικτών που βρίσκονται υπό παραχώρηση δεν έχει ξεκαθαρίσει. Πρόκειται για τους Loris Karius, Harry Wilson και Marko Grujic. με τον Jürgen Klopp να αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με ψυχραιμία.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Jürgen Klopp και αν πωληθούν άμεσα, δηλαδή μέσα στις επόμενες μέρες, τότε οι Reds, σύμφωνα με τον James Pearce, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα που θα εισπράξουν, για να βελτιώσουν το ρόστερ τους.

Ο Loris Karius κοστολογείται στα 6 εκατομμύρια από την ομάδα και μόνο η Hertha τον Μάιο και η Montpellier τον Ιούλιο είχαν ρωτήσει για τον Γερμανό τερματοφύλακα, χωρίς όμως να προχωρήσουν σε κάποια επίσημη πρόταση.

Οι Harry Wilson και Marko Grujic κοστολογούνται περίπου στα 20 εκατομμύρια, με τον πρώτο να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Newcastle και τον δεύτερο σταθερά σε εκείνη της Hertha.

Ο James Pearce σημειώνει επίσης πως ο Jürgen Klopp είναι πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει να φτάσει σε επιτυχίες για μια ακόμη σεζόν, ακόμη και αν δεν ενισχυθεί με πολλές νέες μεταγραφές, έχοντας αποκτήσει ήδη τον Κώστα Τσιμίκα.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως δεν έχει αλλάξει και ούτε πρόκειται να αλλάξει ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης της FSG. Ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Αγγλίας συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως ο σύλλογος είναι και θα παραμείνει αυτοσυντηρημένος και θα ζει με τα δικά του μέσα.

ΥΓ: Οι περιπτώσεις των Grujic, Wilson και Karius δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με εκείνη των Wijnaldum-Thiago, με την Barcelona να έχει κάνει πιο έντονο το ενδιαφέρον της για τον Ισπανό τις τελευταίες ώρες και να έχει έρθει σε επαφή με τον μάνατζερ του…

Αναμονή για αποχωρήσεις παικτών.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com