Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/9/1995 Υπογράφει στους Reds o Jason McAteer (vid)

Σαν σήμερα: 7/9/1995 Υπογράφει στους Reds o Jason McAteer (vid)

Σαν σήμερα υπογράφει στην Liverpool από την Bolton Wanderers, ο διεθνής Ιρλανδός πρώην μέσος και δηλωμένος οπαδός των Κόκκινων, Jason Wynne McAteer.

Οι Reds θα καταβάλουν 4,5 εκ. λίρες στους Wanderers, οι οποίοι έτσι κατέγραψαν ρεκόρ είσπραξης από πώληση παίκτη τους, μέχρι την πώληση του Nicolas Anelka στην Chelsea (Ιανουάριος 2008, 15 εκ. λίρες). Οι Κόκκινοι κινήθηκαν για την απόκτηση του γεννημένου στο Birkenhead του Liverpool Jason, μετά και την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε ως αντίπαλος τους, στον Τελικό του League Cup, τον Μάρτιο του 1995.

Στο Anfield ο Jason McAteer θα παραμείνει για 3,5 χρόνια, χωρίς να ευτυχίσει να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο με τους Κόκκινους. Ήταν ενεργό μέλος της ομάδας που πήγε στον άτυχο Τελικό του F.A. Cup το 1996. Στα χρόνια αυτά πάντως, θα φορέσει την famous Red shirt 139 φορές και θα σημειώσει 6 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 1999 θα μετακινηθεί στην Blackburn Rovers, με τα «ΡόδỨνα καταβάλουν στους Κόκκινους το ποσό των 4 εκ. λιρών για να τον κάνουν δικό τους.

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Liverpool συνάντησε τον Jason McAteer (στο 6′:35″ του video) στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2010, σε μία επίσκεψη κλιμακίου βετεράνων των Reds και τον τίμησε για την προσφορά του στην Liverpool.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να δείτε τα 2 από τα 6 γκολ που σημείωσε ο Jason με την Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 7/9/1995 Υπογράφει στους Reds o Jason McAteer

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com