Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοιτάζουν Wilson Leeds, Southampton και Newcastle

Κοιτάζουν Wilson Leeds, Southampton και Newcastle

Καμία οριστική εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί μέχρι και σήμερα στο θέμα του Harry Wilson με τρεις ομάδες της Premier League να τον κοιτάζουν και την μεταγραφική περίοδο να λήγει σε περίπου πέντε εβδομάδες.

Ο Ουαλός έκανε ένα πολύ καλό πρώτο μισό πέρυσι με την Bournemouth και βρίσκεται σταθερά, από την αρχή του καλοκαιριού στις λίστες των Newcastle, Leeds και Southampton.

Η ομάδα του Steve Bruce είναι εκείνη που είχε την προσπάθεια της να τον κλείσει πριν ένα μήνα, αλλά οι Reds ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο ενός νέου δανεισμού, αφού τονίζουν πως ο παίκτης παραχωρείται μόνο με μόνιμη μεταγραφή.

Η Liverpool συνεχίζει να τον κοστολογεί στα £20 εκατομμύρια και δεν θέλει να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις, παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχει φέρει η πανδημία του κορονοϊού.

Θεωρείται δύσκολο κάποια από τις τρεις αυτές ομάδες να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό στην Liverpool και να τον κάνει δικό της. Σε αυτή την περίπτωση ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Αγγλίας για τη νέα σεζόν και θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής, σύμφωνα με την Liverpool Echo.

Ο Wilson δεν είχε ταξιδέψει στην Αυστρία με την υπόλοιπη ομάδα λόγω ενός μικροτραυματισμού, αλλά αυτές τις μέρες προπονείται κανονικά με την εθνική Ουαλίας του Ryan Giggs.

Αβεβαιότητα για Harry Wilson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com