Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hodgson: «Θέλει να χτίσει νέα δυναστεία η Liverpool»

Hodgson: «Θέλει να χτίσει νέα δυναστεία η Liverpool»

Roy Hodgson και Jürgen Klopp στον αγώνα του περσινού Ιουνίου.

Την δουλειά του Jürgen Klopp εκθείασε με δηλώσεις του ο πρώην προπονητής των Reds, Roy Hodgson και ανέφερε πως σκοπός της Liverpool και του Γερμανού είναι να χτιστεί μια νέα δυναστεία.

Ο coach της Crystal Palace είπε για την Liverpool:

“ Θεωρώ πως η νέα εποχή της Liverpool έχει ξεκινήσει εδώ και δύο ή τρία χρόνια. Δεν πήρε πολύ στον Jürgen να αφήσει το στίγμα του στον σύλλογο και να τον οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση. ”

“ Η οργάνωση των τελευταίων ετών είναι εξαιρετική, όπως και η παραγωγή νεαρών ταλέντων και όχι μόνο τον Trent Alexander-Arnold. ”

“ Οπότε ο σύλλογος βρίσκεται σε μια πολύ καλή θέση και θα έμενα έκπληκτος αν δεν ήθελαν να χτίσουν μια νέα δυναστεία, κάτι όμως που δεν θα είναι εύκολο. ”

“ Υπάρχουν και άλλες ομάδες που μπορούν να επενδύσουν στα ρόστερ τους και επίσης ομάδες, όπως η Manchester City που παίζουν τόσο καλά. Φυσικά όμως η ομάδα που έχει ξεχωρίσει φέτος είναι η Liverpool, κέρδισαν το πρωτάθλημα με μια τόσο μεγάλη διαφορά και δεν νομίζω πως πολλοί άνθρωποι θα μπορούν να αρνηθούν τις επιτυχίες τους. ”

“ Τώρα, η Liverpool δικαίως πανηγυρίζει τις επιτυχίες της, για τις οποίες περίμενε πάρα πολύ καιρό. ” Είπε ο Roy Hodgson.

Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν το γκολ του Mo Salah.
Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν το γκολ του Mo Salah στον αγώνα με την Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com