Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hodgson: «Ο Klopp έχει νιώσει τη Liverpool και τον κόσμο της»

Hodgson: «Ο Klopp έχει νιώσει τη Liverpool και τον κόσμο της»

O Roy Hodgson με τον Jurgen Klopp, σε μία από τις χειρότερες απεικονίσεις του Γερμανού.

Στο ένα από τα δύο μέρη της συνέντευξης τύπου του πού αφορούσαν άμεσα τη Liverpool, o Roy Hodgson απένειμε τα εύσημα στον Klopp για το έργο του.

Ενόψει του αποψινού παιχνιδιού της ομάδας του στο Anfield, o προπονητής της Crystal Palace αναφέρθηκε στο συνολικό μείγμα πού έχει φτάσει τους Reds μία ανάσα από την εξασφάλιση της πρώτης τους Premier League, ενώ αποτύπωσε με έναν πολύ ωραίο και παραστατικό τρόπο έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας του Γερμανού (η σχετική του φράση παρατίθεται με πλάγια γράμματα στο άρθρο).

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του πρώην προπονητή της ομάδας μας:

«Δε χωρά αμφιβολία ότι έχει κάνει φανταστική δουλειά. Θεωρώ ότι η προσωπικότητα, η ενέργεια και ο ενθουσιασμός του έχουν αποδειχτεί σπουδαία συστατικά στη Liverpool. Νομίζω ότι (είναι φανταστικός) ο τρόπος με τον οποίο έχει δουλέψει τόσο σκληρά ώστε να ‘αγκαλιάσει’ την κουλτούρα (της ομάδας και της πόλης), και να μάθει όχι μόνο τι είναι η Liverpool Football Club, αλλά και το τι σημαίνει για την πόλη του Liverpool, και το πώς η πόλη του Liverpool λειτουργεί.»

«Έχει κάνει φανταστική δουλειά σε αυτό το θέμα. Και φυσικά έφερε μαζί του όλες τις δεξιότητες πού είχε στη Borussia Dortmund και όλα τα πράγματα πού τον έκαναν έναν κορυφαίο προπονητή, τα οποία ήταν ο λόγος πού η Liverpool τον ήθελε και του ζήτησε να γίνει ο προπονητής της.»

«Οπότε όταν η Liverpool κατακτήσει τον φετινό τίτλο, εκείνος και οι παίκτες θα τύχουν μίας αξιοσημείωτης αναγνώρισης. Όπως και οι Henry και Werner, οι οποίοι τον έχουν στηρίξει τόσο καλά, και του έδωσαν τη δυνατότητα να καθιερώσει το στιλ παιχνιδιού του, και να φέρει τους παίκτες που θεωρούσε ότι θα ήταν σημαντικοί ώστε να καθιερώσει αυτό το στιλ παιχνιδιού.»

«Είμαι σίγουρος ότι θα αναγνώριζε τη στήριξη πού χρειάστηκε και άξιζε, η οποία έχει αποφέρει καρπούς, καθώς έχει προσφέρει τον τίτλο, ο οποίος ήταν για 30 χρόνια ‘στην αναμονή’.»

Klopp και Hodgson στον περσινό αγώνα στο Anfield.
Klopp και Hodgson στον περσινό αγώνα στο Anfield.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com