Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Ferguson θεωρεί ότι έβγαλα τραυματισμούς και λόγω της Liverpool»

«O Ferguson θεωρεί ότι έβγαλα τραυματισμούς και λόγω της Liverpool»

Τον ισχυρισμό ότι ο Sir Alex Ferguson θεωρεί πώς o Michael Owen ξεζουμίστηκε αγωνιστικά στην περίοδό του στη Liverpool εξέφρασε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Μιλώντας στο podcast «Savage Social» του BBC, ο πρώην παίκτης της ομάδας μας και της Manchester United μετέφερε ουσιαστικά την άποψη του προπονητή του στους Red Devils, ότι δηλαδή στα χρόνια του στο Anfield βρισκόταν σε ένα καθεστώς υπερβολικής εντατικοποίησης εργασίας (σε συνδυασμό και με τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αγγλίας), γι’ αυτό και έβγαλε μπόλικους τραυματισμούς στη συνέχεια της καριέρας του.

Ας δούμε την απάντηση του Owen, σε ερώτηση πού του έγινε από μέλος του podcast για το αν θεωρεί ότι έπαιζε υπερβολικά ως νεαρός ποδοσφαιριστής:

«Ναι, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση, και δε νομίζω ότι θα μάθουμε ποτέ πραγματικά την απάντηση.»

«Αν μιλήσεις στον Sir Alex Ferguson, είναι πεπεισμένος ότι έπαιζα υπερβολικά, και όλα τα σχετικά. Εγώ είμαι εντάξει με αυτό και σέβομαι απόλυτα τη γνώμη του.»

«Θεωρεί ότι σημείωνα γκολ με τη Liverpool και το καλοκαίρι θα έπρεπε να παίξω με την Under-20 της Αγγλίας και μετά αμέσως πάλι πίσω με την πρώτη ομάδα της Liverpool.»

«Εκείνη την εποχή αυτό είναι πού συνέβη όμως. Φαντάζομαι ότι η Liverpool με χρειαζόταν. Και υποθέτω ότι η Liverpool με χρειαζόταν περισσότερο απ’ ότι χρειαζόταν η Manchester United κάποιους συγκεκριμένους δικούς της παίκτες, καθώς είχαν τόσο δυνατή ομάδα.»

Ferguson και Owen σε προπόνηση της United.
Ferguson και Owen σε προπόνηση της United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com