Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Anderson: «Ο κόσμος θα θέλει να βγει να πανηγυρίσει μετά από 30 χρόνια»

Anderson: «Ο κόσμος θα θέλει να βγει να πανηγυρίσει μετά από 30 χρόνια»

Συνεχίζει το βιολί του ο δήμαρχος του Liverpool, Joe Anderson αφού με σημερινές του δηλώσεις στο Sky Sports ανέφερε ξανά πως είναι πιθανό να βγουν στους δρόμους να πανηγυρίσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια οι οπαδοί των Reds.

Αυτή τη φορά ο Anderson ανέφερε:

“ Δεν έχει σημασία ποια ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη θέση (να μην έχει πάρει το πρωτάθλημα για 30 χρόνια) και το γεγονός ότι στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για την Liverpool. Τα προβλήματα θα ήταν τα ίδια, αν ήταν μια ομάδα από το Λονδίνο, από τα Midlands, από το Manchester ή από το Liverpool. ”

“ Μετά από 30 χρόνια ο κόσμος θα είναι ενθουσιασμένος και θα θέλει να βγει έξω να πανηγυρίσει. ”

“ Το Everton – Liverpool είναι το επόμενο παιχνίδι στο πρόγραμμα και υπάρχει η πρόταση να παίξουν οι ομάδες που βρίσκονται στα Βορειοδυτικά τα παιχνίδια τους στο Λονδίνο και οι ομάδες του Λονδίνου να παίξουν στα Midlands ή στα Βορειοδυτικά, για να υπάρχει μια απόσταση και να μην ταξιδέψουν οι οπαδοί. ”

“ Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να δουλέψουμε μαζί για την διεξαγωγή των αγώνων, όχι μόνο για το ντέρμπι αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια, αν γίνεται. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. ”

Ο δήμαρχος της πόλης προτείνει να μην αγωνιστεί στο Anfield η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com