Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν θα βγουν να πανηγυρίσουν οι οπαδοί της Liverpool;»

«Δεν θα βγουν να πανηγυρίσουν οι οπαδοί της Liverpool;»

Τους φόβους του εξέφρασε πρόεδρος ομάδας της Premier League αναφορικά με το αν θα επιχειρήσουν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου οι οπαδοί της Liverpool ή αν θα προσπαθήσουν να μάθουν σε ποιο γήπεδο θα πάρει το πρωτάθλημα, προκειμένου να βρεθούν και αυτοί εκεί.

Ο πρόεδρος ομάδας της Premier League κράτησε την ανωνυμία του και είπε στην Telegraph:

“ Θέλετε να μου πείτε ότι μερικοί φίλοι της Liverpool δεν θα προσπαθήσουν να μάθουν που παίζει η ομάδα τους, όταν πρόκειται να κερδίσει τον τίτλο; Ελάτε τώρα, φυσικά και κάποιοι θα το κάνουν. ”

“ Επίσης θα συνεχίσουμε να προσποιούμαστε πως οι οπαδοί της Liverpool ή της Aston Villa δεν θα συγκεντρωθούν στους δρόμους του Anfield ή του Villa Park όταν κερδίσουν τον τίτλο ή παραμείνουν στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική; ”

“ Φυσικά και θα υπάρχουν γκρουπ οπαδών που θα υπακούσουν τους κανόνες, όπως θα κάνει και η πλειοψηφία των οπαδών, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτό δεν θα ισχύσει με όλους τους οπαδούς. Υπάρχει επίσης και το σενάριο να προσπαθήσει μια μερίδα οπαδών να σαμποτάρει ένα παιχνίδι άλλης ομάδας με το να βρει σε ποια έδρα παίζει και να πλησιάσει στο γήπεδο. ”

Η απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου ομάδας της Premier League, είναι η ίδια η ανακοίνωση  που έβγαλαν οι Reds την περασμένη Πέμπτη.

Η Liverpool έχει έρθει σε επαφή με τους συνδέσμους της.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com