Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Evra: «Θα αρχίσω να σέβομαι την Liverpool»

Evra: «Θα αρχίσω να σέβομαι την Liverpool»

Αποδέκτης ρατσιστικής επίθεσης είχε γίνει ο Patrice Evra της Manchester United από τον Luis Suarez και η Liverpool του απολογήθηκε φέτος για την προ οκταετίας συμπεριφορά του νυν επιθετικού της Barcelona.

Ο πρώτος που απολογήθηκε στον Γάλλο ήταν ο Jamie Carragher μέσω του Monday Night Football του Sky Sports, για να ακολουθήσει η ίδια η Liverpool, με email μέσω του προέδρου της (πιθανότατα από τον Tom Werner ή τον Peter Moore) όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο Evra αναλυτικά είπε στο UTD Podcast:

“ Ήταν μια κίνηση που με άγγιξε πραγματικά και τώρα θα αρχίσω να σέβομαι την Liverpool ως ποδοσφαιρική ομάδα. Είχα απογοητευτεί από την ομάδα τους, όταν συνέβη αυτό. ”

“ Δέχθηκα ένα email από τον πρόεδρο της Liverpool, για να απολογηθεί για όσα συνέβησαν πριν από εννέα χρόνια. Μου είπε επίσης πως είμαι καλοδεχούμενος στην Liverpool, αν χρειαστώ κάτι.”

“ Αυτό πραγματικά με άγγιξε γιατί κάλιο αργά παρά ποτέ. Αρχικά ήμουν έκπληκτος που η Liverpool υποστήριζε μια τέτοια συμπεριφορά. ”

“ Όταν αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους προβλήματα, ο κόσμος γύρω σου πιστεύει πως κλαις. Εγώ όμως δεν μίλαγα για αυτό και ψήφισα τον Suarez για το βραβείο του παίκτη της σεζόν. Μπορούσα να εκτιμήσω τον Suarez για τις ικανότητες του στο γήπεδο και ήξερα τι άνθρωπος είναι. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα. ”

Η Liverpool απολογήθηκε στον Patrice Evra.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com