Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προετοιμάζονται για κεκλεισμένων και στην επόμενη σεζόν οι ομάδες της PL

Προετοιμάζονται για κεκλεισμένων και στην επόμενη σεζόν οι ομάδες της PL

Κεκλεισμένων των θυρών θα επιστρέψει η φετινή Premier League, λογικά τον Ιούνιο και οι ομάδες της πιστεύουν πως το ίδιο θα συμβεί και στην επόμενη σεζόν, όπως αναφέρει το Sky Sports.

Είναι δεδομένο πως ο κόσμος δεν θα επιστρέψει στα γήπεδα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και σχεδόν σίγουρο πως και η επόμενη θα ξεκινήσει χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Οι ομάδες (όχι μόνο της Premier League) θεωρούν πως το ποδόσφαιρο θα επανέλθει στην κανονικότητα του μόνο όταν βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό, κάτι που δεν θα συμβεί σύντομα. Το εμβόλιο υπολογίζεται να είναι διαθέσιμο στα μέσα του 2021.

Η Premier League, δεν θα ακυρώσει την τρέχουσα σεζόν ή την επόμενη, αφού η ζημιά της θα ξεπεράσει το δισεκατομμύριο, αλλά γνωρίζει πως θα έχει οικονομικές απώλειες, αν δεν μπορεί να επιτρέψει στον κόσμο να παρακολουθήσει αγώνες από τις κερκίδες των γηπέδων.

Η κύρια πηγή εσόδων των ομάδων του πρωταθλήματος είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο,  αμέσως μετά έρχονται τα χρήματα από τους αγώνες και έπειτα εκείνα από τους χορηγούς.

Καταλαβαίνει κανείς πως κάθε ομάδα της Premier League (και των άλλων πρωταθλημάτων) θα στερηθεί μια βασική πηγή εσόδων και για τον λόγο αυτό έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται.

Θεωρούν λοιπόν πως θα έχουν την δυνατότητα να ξοδέψουν μόνο λίγα χρήματα για καλοκαιρινές μεταγραφές ή ακόμη και καθόλου οι μικρότερες ομάδες.

Μονόδρομος οι αγώνες χωρίς οπαδούς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com