Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jose Enrique θυμάται το γκολ του Suarez κόντρα στη Newcastle (vid)

Ο Jose Enrique θυμάται το γκολ του Suarez κόντρα στη Newcastle (vid)

O Suarez σκοράρει για πολλοστή φορά με τη φανέλα της Liverpool.

Ήταν Νοέμβριος του 2012, όταν η Liverpool υποδεχόταν στι Anfield την Newcastle για την Premier League και κατάφερνε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με ένα καταπληκτικό γκολ του Luis Suarez στο δεύτερο μέρος, αν και είχε μείνει πίσω στο σκορ. Αυτό το γκολ θυμήθηκε ο πρώην αριστερός μπακ των Reds, Jose Enrique.

Ο Ισπανός ήταν ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στον Ουρουγουανό και είπε στον Guardian για το συγκεκριμένο γκολ:

“ Ήξερα πως θα ήταν ένα απίστευτο γκολ, γιατί είχα δει που βρισκόταν ο Luis πριν του δώσω την πάσα και περίμενα ένα τέτοιο τελείωμα, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο απίστευτο ήταν μέχρι να το δω αργότερα στην τηλεόραση. ”

“ Ο κόσμος νομίζει πως ο Luis είναι ένας τρελός που συνεχώς τρέχει και μαλώνει, αλλά στην πραγματικότητα η ηρεμία του είναι βασικός λόγος, που τον κάνει έναν κορυφαίο επιθετικό. Δείχνει να είναι ήρεμος υπό πίεση και αυτό μπορείτε να το δείτε σε αυτό το γκολ. ”

“ Δείτε πως κοντρολάρει την μπάλα και την κρατά μακριά από τον Coloccini και έπειτα έχει την δυνατότητα να καταλάβει προς τα που πρέπει να πάει, για να περάσει τον τερματοφύλακα και να σκοράρει. Το κάνει να δείχνει απλό, αλλά δεν είναι.” Τόνισε ο Enrique.

“ Εγώ πάντα ένιωθα περίεργα, όταν αντιμετώπιζα την Newcastle γιατί ήταν η πρώην ομάδα μου, με τον Luis είχαμε όμως μια πολύ καλή συνεργασία στο γήπεδο. Ακόμη και όταν έπαιζα άσχημα, ένιωθα πως μπορούσα να τον βρω. ”

“ Στα περισσότερα παιχνίδια ένιωθα πως ο Luis ήταν ο πρώτος παίκτης που ψάξω μόλις πάρω την μπάλα και το ίδιο έγινε με την Newcastle. Ήταν αρκετά μακριά μου, αλλά μπορούσα να δω πως είχε ξεκινήσει να τρέχει ανάμεσα στα στόπερ τους, οπότε εγώ προσπάθησα να στείλω την μπάλα πολύ ψηλά ώστε να μην την απομακρύνουν ακόμη και αν πηδήξουν. ”

“ Ευτυχώς αυτό δούλεψε και στη συνέχεια ο Luis είχε αρκετή δουλειά να κάνει μόνος του, που δεν θα έκανε το 99% των παικτών. ”

Θυμηθείτε το γκολ του Suarez:

Ο Luis Suarez χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Liverpool εκείνο το απόγευμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com