Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Ο Henderson ελέγχει το παιχνίδι όπως ο Scholes»

Gerrard: «Ο Henderson ελέγχει το παιχνίδι όπως ο Scholes»

Στο BT Sport μίλησε ο Steven Gerrard και έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού των Reds, Jordan Henderson ο οποίος είναι και το φαβορί, για να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου της σεζόν στην φετινή Premier League.

Ας δούμε αναλυτικά τι είχε να πει ο Stevie για τον Hendo:

“ Για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη το πως διαχείριζεται τα πράγματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Έχω παίξει πολλές φορές μαζί του στην Liverpool και στην Εθνική Αγγλίας. ”

“ Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, είναι αθλητικός και είναι πολύ μετριόφρων στο γήπεδο. Βάζει όλους τους άλλους πάνω από τον εαυτό του, όταν παίζεις μαζί του εκτιμάς την δουλειά που κάνει. ”

“ Θεωρώ πως όλα αυτά τα χρόνια έχει βελτιώσει σημεία του παιχνιδιού του, όπως είναι οι πάσες στις οποίες είναι φανταστικός πλέον ελέγχει τα παιχνίδια με άνεση, όπως έκανε ο Scholes. ”

“ Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την εξέλιξη του. Πάντα ήταν ένα καλό παιδί και ένας καλός συμπαίκτης, καθώς και ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν αποτελεί έκπληξη που ο κόσμος αρχίζει να αναγνωρίζει όσα κάνει εντός και εκτός γηπέδου. Του αξίζει κάθε έπαινος που παίρνει, γιατί όλοι ισχύουν και μπορώ να σας το εγγυηθώ αυτό. ” Σημείωσε ο Steven Gerrard.

Η φετινή ήταν μια καταπληκτική σεζόν για τον Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com