Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Η Liverpool γίνεται όλο και καλύτερη»

Gerrard: «Η Liverpool γίνεται όλο και καλύτερη»

Gerrard

Ο Steven Gerrard ήταν ο σημερινός «καλεσμένος» στο Sky Sports Football Show που πραγματοποιείται μέσω live video και μίλησε μεταξύ άλλων για την Liverpool του Jürgen Klopp, η οποία κατά τη γνώμη του γίνεται όλο και καλύτερη.

Ο Stevie G αναλυτικά είπε για τους Reds:

“ Γίνονται όλο και καλύτεροι και πιο δυνατοί χρόνο με τον χρόνο. Θεωρώ πως το σημείο κλειδί που έχει αλλάξει από τον καιρό που έπαιζα, είναι η ψυχική δύναμη που έχουν στο ρόστερ τους. ”

“ Συνηθίζαμε και εμείς να έχουμε μερικούς πολύ καλούς επαγγελματίες και δυνατούς ψυχικά παίκτες, αλλά τώρα φαίνεται πως αυτό ισχύει από τον παίκτη νούμερο 1 μέχρι τον παίκτη νούμερο 26. Είναι όλοι τέρατα! ”

“ Είμαι σίγουρος για το μέλλον της ομάδας γιατί έχει αυτή τη νοοτροπία. Έχουν μια φανταστική ευκαιρία τα επόμενα χρόνια να γίνουν πραγματικά πετυχημένη ομάδα της Liverpool, κάτι που το θέλουμε όλοι ως οπαδοί της Liverpool. ” Τόνισε ο Gerrard.

“ Είναι απίστευτοι τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως στάθηκαν άτυχοι πέρυσι που δεν πήραν το πρωτάθλημα. Αυτό συνέβη επειδή ήταν πολύ καλή η Manchester City. ”

Ο Captain Fantastic εκθείασε και τον Jordan Henderson για την βοήθεια που προσφέρει στο NHS:

“ Αυτό δείχνει τι άνθρωπος είναι. Είναι μετριόφρων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. ”

“ Θεωρώ πως γίνεται όλο και καλύτερος ποδοσφαιριστής, αλλά όσα κάνει τις τελευταίας εβδομάδας αποδεικνύουν πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι. Είναι φανταστικός άνθρωπος και ένα παράδειγμα για τα νεαρά παιδιά. ”

Πρωτοβουλία του Henderson η δωρεά των παικτών στο NHS.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com