Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/4/1977 Τριακόσιες Κόκκινες εμφανίσεις για Clemence (vid)

Σαν σήμερα: 16/4/1977 Τριακόσιες Κόκκινες εμφανίσεις για Clemence (vid)

Τις 300 εμφανίσεις με την famous Red shirt θα συμπλήρωνε ο Ray Clemence σαν σήμερα, στη νίκη των Reds επί της Arsenal στο Anfield για το πρωτάθλημα.

Σε μία χρονιά με ισχυρό ανταγωνισμό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι Κόκκινοι φιλοξενούσαν τους Κανονιέρηδες, οι οποίοι δεν τα πήγαιναν καλά αλλά ήταν πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος.

Οι Reds έπραξαν το αυτονόητο και με γκολ των Phil Neal στο 20′ και Kevin Keegan στο 77′, πήραν τους βαθμούς της νίκης που τους έφεραν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ένα περισσότερο από την 2η Ipswich Town αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η απόδοση των Κόκκινων ήταν τόσο καλή, που ο Bob Paisley δήλωσε: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιος παίκτης μου έπαιξε καλύτερα από τους άλλους, καθώς όλοι είχαν εξαιρετική απόδοση. Αν συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος».

Στο παιχνίδι αυτό ο θρυλικός τερματοφύλακα ς των Κόκκινων Ray Clemence, συμπλήρωσε τις 300 εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Στο Anfield εκείνο το απόγευμα Σαββάτου βρέθηκαν 48.174 θεατές και διαιτητής ήταν ο B. Martin.

Ακολουθούν τα στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης (η ημερομηνία που αναφέρει το video είναι επιβεβαιωμένα λανθασμένη):

Σαν σήμερα: 16/4/1977 Τριακόσιες Κόκκινες εμφανίσεις για Clemence
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com