Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hamann: «Η ομάδα του 2001 ήταν καλύτερη από του 2005»

Hamann: «Η ομάδα του 2001 ήταν καλύτερη από του 2005»

Ο Didi Hamann μίλησε στην Liverpool Echo και θυμήθηκε το πέρασμα του από την Liverpool, ενώ συνέκρινε και την ομάδα του 2001 με το hat trick των Κυπέλλων με εκείνη του 2005, που κατέκτησε το Uefa Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

Ο πρώην παίκτης των Reds αναλυτικά είπε:

“ Το πέρασμά μου από την Liverpool ήταν ξεχωριστό. Όταν υπέγραψα το 1999 νομίζω πως ήμουν ένας από τους έξι ή επτά παίκτες που ήρθαν εκείνη την χρονιά και ήμασταν όλοι ξένοι. Ο Gerard Houlier εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία. ”

“ Είχαμε και μερικά εγχώρια ταλέντα να έρχονται και ήταν ένα ρίσκο. Εγώ και ο Sephane είχαμε ήδη παίξει στην Αγγλία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πόσο χρόνο θα χρειαστεί ο κάθε παίκτης, για να προσαρμοστεί. ”

“ Είχαμε ένα καλό τεχνικό επιτελείο, αποτελούμενο από τους Phil Thomson, Sammy Lee και Patrice Bergues. ”

“ Δεν νομίζω να περίμενε κανείς πως το 2001 θα ήταν η σεζόν που θα κερδίζαμε τρόπαια. Συνέβη γρήγορα και αυτό έδειξε πόσο ταλέντο διαθέταμε. ”

“ Είδα μια φωτογραφία αυτή την εβδομάδα στο Twitter με την ομάδα μας που έπαιξε κόντρα στην Barcelona στον ημιτελικό του Κυπέλλου UEFA το 2001. Ήταν καλή ομάδα. ”

“ Μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη ομάδα που είχα παίξει όσο ήμουν στον σύλλογο. Είχαμε βάθος στο ρόστερ και ήταν καλύτερο από εκείνο του 2005 που κέρδισε το Champions League. ”

Ο Didi Hamann με την κούπα μετά τον τελικό της Πόλης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com