Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στις 3 Απριλίου η επόμενη σύσκεψη της Premier League

Στις 3 Απριλίου η επόμενη σύσκεψη της Premier League

Η διακοπή στην Premier League συνεχίζεται και θα ισχύσει τουλάχιστον μέχρι και τις 30 Απριλίου, με την διοργανώτρια αρχή να ορίζει τις 3 Απριλίου ως την ημερομηνία της νέας της σύσκεψης, ελπίζοντας πως τότε θα έχει ξεκαθαρίσει κάπως η κατάσταση και θα μπορούν να παρθούν αποφάσεις σχετικά με την επανέναρξη της σεζόν.

Η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται σε έξαρση αυτή τη στιγμή τόσο στην Ελλάδα και στην Αγγλία, όσο και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη.

Για την ώρα, κανείς δεν γνωρίζει και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα συνεχιστεί η σεζόν της Premier League, αλλά το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό μετά την 1η Ιουνίου, όπως αποκάλυψε η Telegraph, εξετάζεται, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα πραγματοποιηθεί.

Οι ομάδες δεν συζήτησαν για την ημερομηνία επανέναρξης της σεζόν στην συνάντηση της περασμένης Πέμπτης, αλλά αναμένεται να το κάνουν στην επόμενη. Δεν θα τους συζητηθεί όμως να πάρουν κάποια οριστική απόφαση, αφού η πανδημία θα βρίσκεται σε πλήρη έξαρση στο Νησί.

Όταν συνεχιστούν οι αγώνες, αυτό θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες των γηπέδων και με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και προστασίας, καθώς και ιατρικό προσωπικό.

Όπως και να έχει, η σεζόν 2019-20 της Premier League αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Πρόθεση όλων είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com