Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 22/3/2014 Κόκκινο party με hat trick Suarez στο Cardiff (vid)

Σαν σήμερα: 22/3/2014 Κόκκινο party με hat trick Suarez στο Cardiff (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα συντρίψουν την Cardiff City στο Cardiff City Stadium, με τον Luis Suarez να σημειώνει ακόμα ένα hat trick.

Οι Κόκκινοι είχαν ξεκινήσει μία εξαιρετική πορεία από την αρχή του έτους, που είχε να αρχίσει να δημιουργεί προσδοκίες στους Red fans για τον τίτλο. Έτσι πήγαν στην Ουαλία, όπου και θα έδιναν ακόμα μία καταπληκτική ποδοσφαιρική παράσταση.

Το παιχνίδι πάντως δεν ξεκίνησε με το δεξί για τους Reds, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Jordon Mutch στο 9′. Οι Κόκκινοι θα απαντήσουν με τον Luis Suarez στο 16′ από ασίστ του Glen Johnson. Ξανά μπροστά οι γηπεδούχοι με τον Fraizer Campbell στο 25′, για να ισοφαρίσουν εκ νέου οι Reds με τον Martin Skrtel στο 41′ από ασίστ του Philippe Coutinho.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κόκκινοι θα προηγηθούν με τον Martin Skrtel στο 54′ από ασίστ και πάλι του Philippe Coutinho. Στο 60′ ο Luis Suarez θα κάνει το 2-4 από ασίστ του Daniel Sturridge, για να αλλάξουν οι δύο επιθετικοί ρόλους στο 75′ και να κάνουν το 2-5.

Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν σε 3-5 με τον Jordon Mutch στο 88′, για να κλείσει τον Κόκκινο θρίαμβο ο Luis Suarez στο 90′ από ασίστ του Martin Skrtel! Ο Ουρουγουανός επιθετικός έτσι θα συμπλήρωνε εκείνη την μέρα το 6ο και τελευταίο του hat trick με την Κόκκινη φανέλα, όπως επίσης θα έφθανε τα 28 γκολ σε μία χρονιά, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Robbie Fowler στην Premier League.

Στο Cardiff City Stadium απόλαυσαν το παιχνίδι 28.018 θεατές και διαιτητής ήταν ο N. Swarbrick

Απολαύστε παρακάτω το Κόκκινο party στο Cardiff εκείνο το απόγευμα:

Σαν σήμερα: 22/3/2014 Κόκκινο party με hat trick Suarez στο Cardiff
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com