Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/3/2006 1ο γκολ Fowler στην 2η Κόκκινη θητεία του (vid)

Σαν σήμερα: 15/3/2006 1ο γκολ Fowler στην 2η Κόκκινη θητεία του (vid)

Το πρώτο του γκολ στην 2η θητεία του με την Κόκκινη φανέλα, θα σημείωνε σαν σήμερα ο Robbie Fowler εναντίον της Fulham σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο αγαπημένος «God» της Κόκκινης κερκίδας, Robbie Fowler θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 16′, από ασίστ του Luis Gracia, δίνοντας την ευκαιρία για διπλά πανηγύρια στην κερκίδα και κάποια διακριτικά χαμόγελα στον Rafa Benitez, για την κίνηση του να τον φέρει πίσω στο Anfield.

Με το γκολ αυτό ο Robbie Fowler συμπλήρωσε εκείνη την μέρα 172 γκολ κι έπιασε τον Kenny Dalglish στην 5η θέση των σκόρερ του Συλλόγου.

Οι φιλοξενούμενοι θα ισοφαρίσουν Collins John στο 25′ αλλά με τον αμυντικό τους Michael Brown να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Λονδίνου στο 34′, πήραν οι Κόκκινοι και πάλι το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Fernando Morientes στο 70′ θα κάνει το 3-1, Peter Crouch στο 89′ το 4-1 από ασίστ του Steven Gerrard, για να κλείσει το σκορ με το μοναδικό γκολ του στα Κόκκινα, ο Stephen Warnock στο 90′.

Στο τέρμα των Cottagers εκείνο το απόγευμα, ήταν ο άλλοτε goalkeeper των Reds Tony Warner (1994-1999), που ήταν δανεικός στην ομάδα του Λονδίνου από την Cardiff City.

Στο Anfield βρέθηκαν 42.293 θεατές και διαιτητής ήταν ο A.G. Wiley.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

.

Σαν σήμερα: 15/3/2006 1ο γκολ Fowler στην 2η Κόκκινη θητεία του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com