Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Θα κερδίσουμε την PL για τον κόσμο μας, ακόμη & αν είναι άδειο το γήπεδο»

Virgil: «Θα κερδίσουμε την PL για τον κόσμο μας, ακόμη & αν είναι άδειο το γήπεδο»

Η Premier League μετά την απόφαση για διακοπή που ορθώς πήρε την Παρασκευή, είναι πιθανό όταν συνεχιστεί να μην επιτρέψει την παρουσία οπαδών στις εξέδρες για τους πρώτους αγώνες, ώστε να μην εξαπλωθεί ο κορονοϊός.

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν το θέλει κανείς στην Liverpool, όπως δήλωσε ο Virgil van Dijk γιατί αυτό θα σημαίνει πως θα πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια χωρίς την παρουσία οπαδών στις εξέδρες.

“ Θα ήμουν πολύ στεναχωρημένος για τους οπαδούς, αν κερδίζαμε το πρωτάθλημα σε ένα άδειο γήπεδο και εκείνοι δεν ήταν στο γήπεδο. Θα είναι μεγάλο πλήγμα για εμάς να μην έχουμε οπαδούς στο Anfield, κανένας δεν θέλει να παίζει χωρίς οπαδούς. ” Είπε ο Virgil van Dijk στην Mirror.

“ Το ίδιο βέβαια θα ισχύει για όλους τους οπαδούς των ομάδων της Premier League. Θα είναι πολύ δύσκολο για όσους θέλουν να πάνε στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα τους, αλλά δεν μπορούν. ”

“ Όποια όμως και αν είναι η τελική απόφαση, θα πρέπει να την αποδεχθούμε. Ακόμη όμως και να συμβεί, εμείς θα πάρουμε τον τίτλο για τους οπαδούς μας. Πρέπει όλοι να δείξουμε κατανόηση στην συγκεκριμένη απόφαση, αν τελικά παρθεί. Πρέπει να την αποδεχθούμε. ”

Η Liverpool θα κερδίσει την Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com