Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Reds βρίσκουν πάντα τον τρόπο να κερδίσουν!

Οι Reds βρίσκουν πάντα τον τρόπο να κερδίσουν!

Ακόμη μια πολύ σημαντική νίκη για την Liverpool! Μπορεί να ήταν πιο δύσκολο από ότι αναμενόταν, αλλά οι Reds κατάφεραν να νικήσουν με 3-2 την West Ham για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Για την ομάδα του Jürgen Klopp σκόραραν οι Wijnaldum, Salah και Mane, ενώ για εκείνη του David Moyes βρήκαν δίχτυα οι Diop και Fornals.
Α’ Ημίχρονο: Με απόλυτα αναμενόμενη σύνθεση ξεκίνησε η Liverpool κόντρα στην West Ham και τον Naby Keita να παίρνει την θέση του Alex Oxlade-Chamberlain, που είχε ξεκινήσει 6 συνεχόμενα ματς στην Premier League και φυσικά τον Fabinho να ξεκινά αντί του Henderson. Στο έκτο λεπτό με αριστερό σουτ του Robertson απείλησαν για πρώτη φορά οι Reds και έστειλαν μια πρώτη προειδοποίηση στους Hammers και μετά από μόλις 3 λεπτά άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Wijnaldum, με τον Trent Alexander-Arnold να δίνει την ασίστ με μια εξαιρετική σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Ολλανδού! Ο Fabianski έκανε επαφή με την μπάλα, αλλά δεν ήταν αρκετή, για να αποτρέψει το 1-0, το οποίο όμως δεν έμεινε για πολύ γιατί η ομάδα του David Moyes απάντησε και εκείνη με κεφαλιά του Diop για το 1-1 στο 12′. Και σε αυτή την περίπτωση υπήρξε επαφή από τον τερματοφύλακα, αλλά ξανά δεν ήταν αρκετή. Ο Mo Salah στο 16′ έκανε την πρώτη του τελική στο ματς με ένα πολύ καλό πλασέ και υποχρέωσε τον Fabianski σε μια μεγάλη επέμβαση. Με καλό σουτ προσπάθησε να σκοράρει και ο Mane, αλλά ο Diop ήταν εκείνος που τον σταμάτησε με το σώμα, ενώ άουτ κατέληξε εκείνο του Firmino στο 27′. Το ίδιο συνέβη και με την σέντρα σουτ του Alexander-Arnold στο 30′. Ο Trent έφτασε κοντά στο γκολ και στο 39′ με μια καλή εκτέλεση φάουλ που κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση του τείχους. Ο ίδιος εκτέλεσε και το κόρνερ, το οποίο ήταν καλό, με τον van Dijk να παίρνει την κεφαλιά και να σημαδεύει το δοκάρι ου Fabianski.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία των Reds ξεκίνησε η επανάληψη μόλις στα 30 δευτερόλεπτα με τον Firmino, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού η West Ham πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Fornals στο 55′. Ο Ισπανός έμεινε αμαρκάριστος στην περιοχή της Liverpool και τελείωσε σωστά τη φάση. Το γκολ των Hammers ανάγκασε τον Jürgen Klopp να προχωρήσει στην πρώτη του αλλαγή αντικαθιστώντας τον Keita με τον Alex Oxlade-Chamberlain και ο Άγγλος μέσος απείλησε αμέσως με ένα μακρινό σουτ και έδωσε ξανά πνοή και ώθηση στους Reds με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Fabianski απέκρουσε εντυπωσιακά το καλό σουτ του Alexander-Arnold στο 62′ και οι παίκτες προσπάθησαν με συνεχόμενα κόρνερ να ισοφαρίσουν, κάτι που τελικά πέτυχαν στο 69′ με σκόρερ τον Mo Salah, ο οποίος χρειάστηκε και την συμβολή του Fabianski που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει το σχετικά αδύναμο πλασέ του. Η Liverpool συνέχισε μετά την ισοφάριση να πιέζει και για ένα τρίτο γκολ , πλησιάζοντας το μάλιστα αρκετά με Salah και Firmino στο 74ο λεπτό! Πρώτα με τον Mo Salah, του οποίου το σουτ απέκρουσε ο Fabianski και έπειτα με τον Firmino, ο οποίος δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να σπρώξει απλά την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Το γκολ φαινόταν όμως πως θα ερχόταν αργά και ή γρήγορα και έτσι και έγινε! Ο Joe Gomez σούταρε έξω από την περιοχή στο 81′, η μπάλα κόντραρε και ο Trent Alexander-Arnold την πρόλαβε και την μετέτρεψε σε ασίστ προλαβαίνοντας τον Fabianski και ο Mane δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-2 προ κενής εστίας. Οι Reds σκόραραν ξανά πέντε λεπτά αργότερα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή σέντρα ο Trent και γκολ ο Mane, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε γιατί ο Σενεγαλέζος ήταν σε θέση οφσάιντ. Εφόσον το γκολ του Mane δεν μέτρησε, η Liverpool χρειάστηκε τον Alisson Becker, για να κρατήσει το υπέρ της σκορ και εκείνος δήλωσε παρών σταματώντας τον Bowen σε φάση τετ α τετ στο 88′. Στις καθυστερήσεις οι Πρωταθλητές Κόσμου έκαναν την δεύτερη αλλαγή με τον Matip να παίρνει την θέση του σκόρερ Mane, για να αγωνιστεί ως στόπερ στα τελευταία λεπτά. Οι Hammers είχαν ευκαιρία με τον Noble στο 95′ για την ισοφάριση, αλλά ο Gini Wijnaldum έδιωξε με τακουνάκι σε κόρνερ, κρατώντας έτσι το 3-2.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το επόμενο Σάββατο στο Vicarage Road κόντρα στην Watford.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Keita (Oxlade-Chamberlain 57′), Salah, Mane (Matip 90+1′), Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Lovren, Lallana, Minamino, Origi

West Ham: Fabianski, Ngakia, Diop, Ogbonna, Cresswell, Rice, Noble, Soucek (Fornals 47′), Snodgrass (Bowen 84′), Anderson (Haller 67′), Antonio

Έμειναν στον πάγκο: Randolph, Zabaleta, Balbuena, Lanzini.

Ο Salah έκανε το 2-2 για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com