Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Ο Klopp έχει το δικαίωμα να κατέβει με τους μικρούς»

Rodgers: «Ο Klopp έχει το δικαίωμα να κατέβει με τους μικρούς»

Ο τεχνικός της Leicester City, Brendan Rodgers, υπερασπίστηκε τον προπονητή της Liverpool, Jurgen Klopp, για την «γελοία» απόφαση της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FA) να προγραμματίσει τους επαναληπτικούς αγώνες του FA Cup κατά τη διάρκεια του νέου χειμερινού διαλείμματος της Premier League.

Οι Reds αντιμετωπίζουν την Shrewsbury Town τον επόμενο μήνα στον επαναληπτικό αγώνα μετά απ’την ισοπαλία με 2-2 την περασμένη Κυριακή.

Με το παιχνίδι που αναμένεται να λάβει χώρα στο χρόνο που έχει διατεθεί για το χειμερινό διάλειμμα των Reds, ο Klopp έχει δηλώσει ότι αυτός και η πρώτη ομάδα του δεν θα είναι παρόντες στο Anfield.

Η απόφαση προκάλεσε έντονη συζήτηση με τον επικεφαλής της Liverpool να έχει δεχτεί κριτική από πολλές πλευρές, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη της Accrington Stanley, Andy Holt.

Ωστόσο, ο Rodgers ήταν απ’εκείνους που υποστήριξαν την απόφαση του διαδόχου του.

«Έχει όλο το δικαίωμα να το κάνει αυτό», είπε. «Γι ‘αυτόν τον λόγο υπάρχει η πρώτη ομάδα, οι αναπληρωματικοί και η ακαδημία.

«Είπα πριν από λίγες εβδομάδες ότι με το φορτίο που τίθεται και τη πίεση που ασκείται σε ορισμένους παίκτες κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων το Δεκέμβριο, αυτή η εβδομάδα σχεδιάστηκε (για να βοηθήσει).

«Δεν είναι πραγματικά διάλειμμα, αλλά είναι τουλάχιστον κάτι για τους παίκτες να ανακτήσουν δυνάμεις.

«Και να οργανώνουν για τότε τους επαναληπτικούς μέσα σε αυτό το διάστημα είναι γελοίο.

«Ο Jurgen έχει δικαίωμα να επιλέγει όποια ομάδα θέλει. Αν αποφασίσει να ξεκουράσει όλους τους παίκτες του προς όφελος του συλλόγου, τότε να το κάνει και θα έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό.»

Ο Brendan Rodgers στην ήττα της Leicester τον Οκτώβριο στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com