Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Σπίτι μου η Liverpool, ό,τι αποφασίσει ο Klopp για το FA Cup»

Wijnaldum: «Σπίτι μου η Liverpool, ό,τι αποφασίσει ο Klopp για το FA Cup»

Συνέντευξη στο Sky Sports παραχώρησε ο Gini Wijnaldum από το Melwood και αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την απόφαση της ομάδας να παραταχθεί με την Under 23 στον επαναληπτικό του FA Cup και φυσικά στο θέμα του συμβολαίου του.

Για την απόφαση του Jürgen Klopp είπε:

“ Από τότε που ήρθα στην Premier League παίζω χωρίς κάποια χειμερινή, αλλά γνωρίζω από την καριέρα μου πόσο θετικό είναι να έχεις μια. ”

“ Είναι πολύ καλό για έναν παίκτη να ξεκουράζεται πριν ξεκινήσει ξανά. Το σώμα του ποδοσφαιριστή έχει ανάγκη την ξεκούραση. ”

“ Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε κάθε παιχνίδι, αλλά πρέπει μερικές φορές να σεβαστείς και το σώμα σου, το οποίο σου λέει πως δεν είναι σωστό να αγωνιστείς. ” Είπε ο Wijnaldum.

“ Πρέπει να κρίνεις με βάσει της συνθήκες και εμείς θα αποδεχθούμε την απόφαση του προπονητή, αν εκείνος αποφασίσει πως θα παίξουν οι μικροί στον αγώνα. ”

Για το θέμα του συμβολαίου του και το μέλλον του:

“ Εγώ είμαι επικεντρωμένος στη φετινή σεζόν και θέλω να την κλείσω με έναν καλό τρόπο. Είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι. ”

“ Τι θα ήθελα; Είναι δύσκολο να πω. Εξαρτάται από το τι θέλει η ομάδα και ποιες θα είναι οι συνθήκες εκείνη την περίοδο. Θα δούμε. ”

Αν του είναι δύσκολο να φύγει από την ομάδα:

“ Ναι, είναι το σπίτι μου. ”

Το συμβόλαιο του Wijnaldum ολοκληρώνεται το 2021.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com