Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Charlie Nicholas: «Το αήττητο της Liverpool τελειώνει στο Molineux»

Charlie Nicholas: «Το αήττητο της Liverpool τελειώνει στο Molineux»

Την Πέμπτη το βράδυ είναι πολύ πιθανό να δούμε το τέλος του αήττητου των Κόκκινων σύμφωνα με τον πρώην παίκτη των Celtic και Arsenal Charlie Nicholas και μέλος πλέον της ομάδας του Soccer Saturday του Sky Sports.

Οι Κόκκινοι παρουσιάστηκαν  ασταμάτητοι ως τώρα σε όλους τους αγώνες τους και βρίσκονται πλέον σε πορεία που τους επιτρέπει να σπάσουν πολλά ρεκόρ.

Μετά τη νίκη της Κυριακής με 2-0 επί της United βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας 16 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έχοντας ήδη 64 βαθμούς σε σύνολο 66 έχουν κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή που έγινε ποτέ από ομάδα στα 5 καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το αήττητο ως τώρα της Liverpool αντιστοιχεί σε 39 αγώνες πρωταθλήματος ,10 λιγότερους από το αντίστοιχο της Arsenal-που αποτελεί ρεκόρ, και είναι οι 49 αγώνες.

Μερικοί έχουν δηλώσει την πίστη τους ότι θα συνεχίσουν το αήττητο ως το τέλος της σαιζόν ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πει ότι θα αρχίσουν να χάνουν βαθμούς, από τη στιγμή που θα σιγουρέψουν το πρωτάθλημα.

Ο Charlie Nicholas πάντως πιστεύει ότι μάλλον έφτασε η ώρα για να χάσει η Liverpool από 2 έως 3 βαθμούς στο Molineux με αντίπαλο την Wolves.

«Θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας και οι Κόκκινοι θα καταφτάσουν εκεί αποφασισμένοι μετά τον αγώνα της Κυριακής, αλλά νομίζω ότι ειδικά σε αυτόν τον αγώνα παρουσιάστηκαν αρκετά κουρασμένοι, ειδικά προς το τέλος.» είπε στο Sky Sports.

«Έχουν αρκετή ενέργεια για να έρθουν και να καλύψουν και αυτόν τον αγώνα;»

«Ο Jurgen Klopp έβγαλε προς το τέλος τους Firmino και Mane, δείχνοντας τη διάθεση του να κρατήσει το σκορ και να παίξει ίσως λίγο πιο αμυντικά.»

«Δεν το έχω δει ξανά αυτό από τον Klopp και σίγουρα κάποιοι παίκτες τους έδειχναν αρκετά κουρασμένοι προς το τέλος.»

«Πάντως και να χάσουν τον πρώτο τους αγώνα στο Molineux, αυτό δεν θα επηρεάσει την πορεία τους προς την κατάκτηση της Premier League.»

«Η Wolves απολαμβάνει τους αγώνες απέναντι στις πρώτες 6 ομάδες του βαθμολογικού πίνακα και στο Anfield παρουσιάστηκαν με αρκετή αυτοπεποίθηση αν και δεν πήραν κάτι στο τέλος.»

«Είμαι σίγουρος επίσης ότι ο Klopp θα κάνει κάποιες αλλαγές για να τους ανησυχήσει αλλά και για να εξασφαλίσει το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.» ολοκλήρωσε.

Charlie Nicholas: «Το αήττητο της Liverpool τελειώνει στο Molineux»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com