Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Aldridge: «Θέλει δουλειά»

Aldridge: «Θέλει δουλειά»

Την άποψη πως η εντός έδρας ήττα από την Tottenham την περασμένη Κυριακή στο Anfield, θύμισε σε όλους το γεγονός ότι χρειάζεται να γίνει αρκετή δουλειά στη Liverpool το ερχόμενο καλοκαίρι, εξέφρασε στην στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα Liverpool Echo, ο John Aldridge.

Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά όλον αυτό τον καιρό υπό τις οδηγίες του Kenny Dalglish, όμως η ήττα από την Tottenham μας θύμισε πως η ομάδα έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα. Ήταν μια απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα, για όποιον είχε παρασυρθεί από τα πρόσφατα αποτελέσματα.

Η υπογραφή του συμβολαίου του Dalglish σε μόνιμη βάση ήταν θετική και την άξιζε, καθώς άλλαξε άρδην την κατάσταση στην ομάδα. Όμως τώρα θα πρέπει να κάνει μακροχρόνιο σχεδιασμό και αν θέλουμε η Liverpool να γυρίσει στις επιτυχίες, χρειαζόμαστε περισσότερους παίχτες ποιότητας.

Το 1987 ο Dalglish ενδυνάμωσε τη Liverpool με παίχτες όπως ο Peter Beardsley, ο John Barnes και ο Ray Houghton και ελπίζει οι μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Είναι θετικό το γεγονός πως έχει καλή σχέση με τον Comolli, όμως ο προπονητής είναι αυτός που θα πρέπει να έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές.

Ένα άλλο «στοίχημα» του Dalglish είναι το πως θα πάρει το καλύτερο δυνατό από τον Andy Carroll. Όταν ο Carroll ήταν τραυματίας, η συνεργασία του Suarez με τον Kuyt στην επίθεση ήταν πολύ πετυχημένη. Με τους επιθετικούς μερικές φορές το «κλικ» γίνεται αμέσως. Έγινε με τον Suarez και τον Kuyt, όχι όμως ακόμα με τον Suarez και τον Carroll. Χρειάζονται νέοι παίχτες που θα βοηθήσουν τον Carroll. Όλοι μας ξέρουμε πως η ομάδα χρειάζεται πλάγιους μεσοεπιθετικούς (wingers).

Την Κυριακή ο Carroll γύριζε πολλές φορές πίσω. Θέλω να δω τον Carroll να παίζει ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο της αντίπαλης ομάδας. Υπήρχε πολύ λίγη δημιουργία από το κέντρο μας. Ήταν κρίμα που χάσαμε όμως πρέπει να θυμόμαστε που ήμαστε τον Ιανουάριο. Έχει γίνει πρόοδος, όμως η σκληρή δουλειά είναι μόνο η αρχή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com