Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Jürgen Klopp! (vid)

Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Jürgen Klopp! (vid)

Τα νέα της ημέρας είναι εδώ και είναι ευχάριστα! Ο Jürgen Klopp ανανέωσε την συνεργασία του με την Liverpool μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και θα συνεχίσει να οδηγεί την ομάδα σε επιτυχίες και σε τίτλους!

Ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται στην ομάδα από τον Οκτώβριο του 2015 και θα έχει συμπληρώσει 9 χρόνια στο τιμόνι της το 2014!

Μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει ένα Champions League και ένα Uefa Super Cup, ενώ ευελπιστεί να κερδίσει και το FIFA Club World Cup σε λίγες μέρες.

Μαζί με τον Jürgen, ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον σύλλογο και οι Pep Lijnders και Peter Krawietz.

Ο Γερμανός έκανε τις εξής δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα:

“ Είδα την εξέλιξη της ομάδας και την δουλειά που γίνεται και ένιωσα πως η συνεισφορά μου μπορεί μόνο να μεγαλώσει. ”

“ Ο κόσμος βλέπει όσα γίνονται στο αγωνιστικό χώρο ως κριτήριο για την δουλειά μας, αλλά δεν είναι το μοναδικό. Έχω δει πολύ μεγάλη αφοσίωση από την διοίκηση μέχρι και όλους τους ανθρώπους τους αυτού του συλλόγου. ”

“ Όταν ήρθα τον φθινόπωρο του 2015, ένιωσα πως ήμασταν τέλειοι ο ένας για τον άλλον, τώρα νιώθω κάτι διαφορετικό. Είναι η απόλυτη πίστη και η αφοσίωση που έχουν και οι δύο πλευρές στην συνεργασία μας, που με κάνει να ανανεώσω ως το 2024. ”

“ Δεν θα ανανέωνα, αν δεν ίσχυαν αυτά. Η ομάδα βρίσκεται σε έναν πολύ καλό δρόμο. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. ”

“ Μπορώ επίσης να αναφερθώ και στην δουλειά του τεχνικού μας διευθυντή, Michael Edwards. Η δουλειά του και η συνεργασία μας, είναι εξίσου σημαντική με των άλλων ανθρώπων του συλλόγου, ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικούμε τρόπαια. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από αυτή την ομάδα. ”

Ο Klopp το 2024 θα γίνει ο μακροβιότερος προπονητής της Liverpool μετά τον Bob Paisley.

Μένει στην Liverpool ο Klopp!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com