Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στις 17 Δεκεμβρίου ο προημιτελικός με την Aston Villa!

Στις 17 Δεκεμβρίου ο προημιτελικός με την Aston Villa!

Ορίστηκε επιτέλους ο προημιτελικός της Liverpool με την Aston Villa και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 21:45 ώρα Ελλάδος, δηλαδή λιγότερες από 24 ώρες πριν τον ημιτελικό (18/12, 19:00) της ομάδας στο Κατάρ για το Club World Cup.

Αυτό σημαίνει, πως κατά πάσα πιθανότητα οι Reds θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές και ξανά πολλά νεαρά παιδιά και στον προημιτελικό στην διοργάνωση, όπως εξάλλου συνέβη και στους δύο προηγούμενους γύρους.

Πρέπει όμως να τονιστεί, πως ήταν απόφαση και των Πρωταθλητών Ευρώπης και όχι αποκλειστικά της EFL. Η ομάδα προτίμησε να αγωνιστεί ξανά με τους μικρούς στο Carabao Cup από το να δώσει άλλον έναν αγώνα μέσα στον Ιανουάριο.

Στο Villa Park είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Pep Lijnders αντί του Jürgen Klopp και τους Harvey Elliott, Rhian Brewster, Sepp van den Berg, Neco Williams, Ki-Jana Hoever στην σύνθεση της ομάδας μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον Paul Joyce δύο πιθανές ενδεκάδες της ομάδας για τους δύο αγώνες είναι:  

Liverpool 1: A Becker — T Alexander-Arnold, J Matip, V Van Dijk, A Robertson — Fabinho, J Henderson, G Wijnaldum — M Salah, R Firmino, S Mané.

Liverpool 2: C Kelleher — K Hoever, J Gomez, D Lovren, J Milner — A Lallana, A Oxlade-Chamberlain, N Keita —H Elliott, R Brewster, D Origi.

Ακόμη όμως και το συγκεκριμένο σενάριο από τον Paul Joyce δείχνει κάπως δύσκολο, καθώς η ομάδα θα πρέπει να έχει αποστολή τουλάχιστον 20 παικτών στο Κατάρ και θα αναχωρήσει από την Αγγλία 2-3 μέρες πριν τον αγώνα.

Ξανά με τους μικρούς στο Carabao Cup η Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com