Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξανά γκολ ο Ox, ξανά νίκη κόντρα στην Genk οι Reds και κορυφή!

Ξανά γκολ ο Ox, ξανά νίκη κόντρα στην Genk οι Reds και κορυφή!

Τρίτη νίκη στο φετινό Uefa Champions League για τους Reds! Η ομάδα του Jürgen Klopp έκανε δύο τις νίκες της επί της Genk, καθώς επικράτησε με 2-1 στο Anfield και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της μετά το ισόπαλο 1-1 της Napoli με την Salzburg!

Για την Liverpool βρήκαν δίχτυα δύο κεντρικοί, ο Gini Wijnaldum στο πρώτο μέρος και ο Alex Oxlade-Chamberlain στο δεύτερο.

Α’ Ημίχρονο: Με αρκετές αλλαγές, όπως άλλωστε περιμέναμε ξεκίνησε η Liverpool κόντρα στην Genk. Ο Jordan Henderson έμεινε εκτός με ίωση, οι Mane, Firmino και Robertson ξεκουράστηκαν και οι Chamberlain, Keita, Origi, Milner και Gomez πήραν φανέλα βασικού. Οι Reds δεν ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα, αλλά σκόραραν με την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα με σκόρερ τον Gini Wijnaldum στο 14′! Ο Milner έκανε την σέντρα στην περιοχή, η άμυνα της Genk αδράνησε και ο Ολλανδός έγραψε από κοντά με το δεξί το 1-0. Ο Milner δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής στο 21′, αλλά ο Coucke μπλόκαρε εύκολα. Ο keeper της Genk σταμάτησε και τον Keita, ο οποίος βρέθηκε σε καλή θέση εντός περιοχής και πλάσαρε, αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Η άμυνα των Βέλγων απομάκρυνε την δεύτερή του προσπάθεια. Οι Reds έφτασαν κοντά στο γκολ στο 36′ με πλάγιο σουτ του Mo Salah, αλλά τελικά ήταν εκείνοι που το δέχθηκαν. Οι πρωταθλητές Βελγίου σκόραραν και στο Anfield και έκαναν το 1-1 με τον Samatta, τον οποίο δεν μάρκαρε κανείς στο 41′, ενώ δύο λεπτά αργότερα είχαν ευκαιρία με τον Heynen, για να ανατρέψουν το ματς, έφυγε όμως λίγο έξω από το δοκάρι του Alisson. Η τελευταία ευκαιρία του μέρους άνηκε στην Liverpool και την είχε ο Divock Origi. Ο Βέλγος βρέθηκε σε εξαιρετική θέση εντός περιοχής, αλλά δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά με το αριστερό και να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία του Origi και καλή απόκρουση από τον Coucke ξεκίνησαν στο δεύτερο μέρος οι Reds και με την δεύτερή τους βρήκαν το 2-1 με τον Alex Oxlade-Chamberlain στο 53′. Ο Mo Salah έδωσε την ασίστ στον Chambo, εκείνος γύρισε με εξαιρετικό τρόπο και με το αριστερό σκόραρε για τους Reds. Απογοητευτικό ήταν το πλασέ του Mo Salah στο 59′ και δεν απείλησε καθόλου τον Coucke, ενώ το ίδιο συνέβη και με το σουτ του Alexander-Arnold λίγο αργότερα, που έφυγε ψηλά στο Kop. Οι Reds πραγματοποίησαν δύο αλλαγές στο 74′ με τον Robertson να παίρνει την θέση του Keita και τον Mane εκείνη του σκόρερ, Chamberlain. Οι Reds δεν καθάριζαν το ματς με ένα τρίτο γκολ, με αποτέλεσμα η Genk να πιστεύει στην ισοφάριση και ο Alisson χρειάστηκε να πραγματοποιήσει μια μεγάλη επέμβαση στο 82′ σε σουτ του Heynen. Η πίεση από τους Βέλγους συνεχίστηκε στα τελευταία λεπτά, όπως και οι λάθος επιλογές του Mo Salah και ο Firmino πέρασε στο ματς στο 88′ αντί του Origi. Στο 90′ ήρθε η σειρά του van Dijk να δοκιμάσει την τύχη του από μακριά, αλλά ούτε εκείνος βρήκε εστία.

Για τους Reds ακολουθεί την Κυριακή η πολύ μεγάλη αναμέτρηση με την Manchester City.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Milner, Fabinho, Keita (Mane 75′), Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain (Roberton 75′), Origi (Firmino 89′), Salah.

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Lovren, Lallana, Jones.

Genk: Coucke, Cuesta, Dewaest, Lucumi, Maehle, Heynen, Berge, De Norre (Onuachu 85′), Hrosovsky (Bongonda 85′), Ito (Ndongala 68′), Samatta

Έμειναν στον πάγκο: Vandevoordt, Wouters, Piotrowski, Hagi.

Ο Chamberlain σκοράρει για το 2-1 των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com