Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Genk (preview)

Liverpool – Genk (preview)

Τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Genk το βράδυ της Τρίτης (5/11) στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds έχουν μόνο έναν στόχο στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Βελγίου και αυτός είναι φυσικά να πάρουν τους τρεις βαθμούς με καλό ποδόσφαιρο.

Εννοείται πως η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας του Jürgen Klopp συνεχίζει να βρίσκεται στα ύψη μετά τις σπουδαίες νίκες και τις συνεχόμενες ανατροπές.

Πολλές αλλαγές δύσκολα θα υπάρξουν από τον Γερμανό τεχνικό, αλλά στην αρχική ενδεκάδα θα επιστρέψει ο Fabinho, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Chamberlain, Gomez, Keita και Milner.

Αν οι Πρωταθλητές Ευρώπης κάνουν δύο τις νίκες τους κόντρα στην Genk, θα φτάσουν τους 9 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές και στην ουσία, θα βρίσκονται μια ανάσα από την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Προβλήματα τραυματισμών για την Liverpool υπάρχουν, αλλά τα γνωστά εδώ και μέρες, καθώς ούτε και με την Genk θα αγωνιστούν οι Matip και Shaqiri. Ο πρώτος θα επιστρέψει πριν τα Χριστούγεννα και ο δεύτερος μετά την διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Η αντίπαλος των Reds το βράδυ της Τρίτης, Genk συνεχίζει να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε και με την ήττα της το Σάββατο από την Eupen με 2-0.

Βρίσκεται πλέον στην 8η θέση του πρωταθλήματος και στο -13 από την κορυφή, ενώ μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργάνωσεις.

Έχει όμως έναν βαθμό στον όμιλο του Uefa Champions League και θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Uefa Europa League.

Για το ματς με την Liverpool, δεν θα έχει στη διάθεσή τους τον Vukovic, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Borges, Uronen και Zebli.

Στην αναμέτρηση της Luminus Arena, οι Reds είχαν επικρατήσει εύκολα με 1-4.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σλοβάκος, Ivan Kruzliak.

Για την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στον όμιλο οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com