Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε στον Guardiola για Mane ο Klopp!

Απάντησε στον Guardiola για Mane ο Klopp!

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα της Liverpool με την Genk και δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στην δήλωση του Pep Guardiola για τον Sadio Mane, εφόσον βέβαια του ζητήθηκε.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Γερμανός για την δήλωση του προπονητή των Cityzens:

“ Δεν είμαι σε διάθεση να μιλήσω για την Manchester City. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αν αναφέρθηκε στον Sadio ή γενικά στην δική μας ομάδα. Δεν άκουσα το όνομα του Sadio. ”

“ Ο Sadio όμως δεν βουτάει. Υπήρξε μια φάση στο παιχνίδι με την Villa, όπου υπήρξε επαφή και έπεσε. Δεν έκανε όμως καμία βουτιά. ”

Ενώ για την Manchester City ενόψει και του αγώνα της Κυριακής πρόσθεσε:

“ Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε για την Manchester City, αλλά εγώ δεν την σκέφτομαι και δεν θεωρώ πως πρέπει να πω κάτι και στα παιδιά, γιατί αύριο το βράδυ έχουμε να παίξουμε με την Genk. Έχω έρθει εδώ, για να μιλήσω για την Genk. ”

“ Η ιστορία που έχουμε γράψει τις τρεις τελευταίες σεζόν, είναι επειδή σκεφτόμαστε κάθε φορά μόνο το επόμενο παιχνίδι. ”

Μπορεί το παιχνίδι της Κυριακής με την City να είναι τεράστιο, όμως τίποτα δεν θα αποσπάσει την προσοχή των Reds από την αυριανή αναμέτρηση με την Genk.

Ο Mane σκόραρε για τους Reds στο Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com