Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα παίξουμε στα προημιτελικά, αν δεν βρεθεί η σωστή ημερομηνία»

Klopp: «Δεν θα παίξουμε στα προημιτελικά, αν δεν βρεθεί η σωστή ημερομηνία»

Στα προημιτελικά του Carabao Cup προκρίθηκε η Liverpool μετά από ένα πραγματικό θρίλερ και ισοπαλία 5-5 κόντρα στην Arsenal, ωστόσο υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστεί σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, όπως ανέφερε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τους Gunners.

Ο Γερμανός μάλιστα εξήγησε και τον λόγο και αφορά την συμμετοχή της ομάδας στο FIFA Club World Cup:

“ Αν δεν βρούνε την κατάλληλη ημερομηνία για εμάς και δεν εννοώ την ημέρα των Χριστουγέννων στις 5 το πρωί, τότε δεν θα παίξουμε το παιχνίδι και ο αντίπαλός μας θα πάρει την πρόκριση. ”

“ Δεν θα γίνουμε εμείς τα θύματα του προβλήματος. Πιστεύω πως αρκετές ομάδες της Premier League θα έβλεπαν τον αγώνα με την ελπίδα να προκριθεί η Arsenal. Αλλά συγγνώμη! ”

“ Εγώ δεν ανησυχώ, αλλά κάποιοι άλλοι θα πρέπει να το κάνουν. Δεν φτιάχνουμε εμείς το πρόγραμμα. Η FIFA μας είπε πως το FIFA Club World Cup θα είναι τότε, οπότε θα είμαστε εκεί. ”

“ Μετά η Premier League μας λέει, πως έχουμε να παίξουμε αγώνα της Premier League, κάτι που θα κάνουμε φυσικά και τέλος έχουμε και το Carabao Cup. ” Είπε ο Klopp.

Οι προημιτελικοί του Carabao Cup έχουν οριστεί για την εβδομάδα, που ξεκινά στις 16 Δεκεμβρίου, αλλά οι Reds θα βρίσκονται στο Κατάρ εκείνες τις μέρες και μάλιστα στις 18 θα αγωνιστούν στον ημιτελικό του FIFA Club World Cup.

Ο Kelleher αποκρούει το πέναλτι του Ceballos χθες το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com