Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Origi μετά την πρόκριση επί της Arsenal

Οι δηλώσεις του Origi μετά την πρόκριση επί της Arsenal

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν για μια ακόμη φορά σε αγώνα της Liverpool ο Divock Origi! Ο Βέλγος επιθετικός σκόραρε δύο φορές με δύο πανέμορφα γκολ στο χθεσινό ματς με την Arsenal, ευστόχησε στην διαδικασία των πέναλτι και βοήθησε τους Reds να προκριθούν στην φάση των 8 της διοργάνωσης.

Μετά τον αγώνα ο Divock είπε στις δηλώσεις του:

“ Σε αυτόν τον σύλλογο, αυτή είναι μια από τις αξίες μας. Ποτέ δεν τα παρατάμε, ό,τι και αν έχει συμβεί. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος για τα νεαρά παιδιά.”

“ Έχω υπάρξει και εγώ στη θέση και είναι πολύ ξεχωριστό να τους βλέπεις να το απολαμβάνουν και τους οπαδούς να φωνάζουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που το (το ταλέντο τους) έδειξαν και στον κόσμο μας. Εμείς βέβαια, μπορούσαμε να δούμε και από την προπόνηση, πως είχαν ταλέντο. Θα πρέπει να το δείξουν και να ωριμάσουν. ” Δήλωσε ο Origi.

“ Έδειξαν πως είναι έτοιμοι. Έχουμε μια καλή ομάδα σε όλες τις θέσεις και ο προπονητής γνωρίζει, πως μπορεί να βασιστεί σε εμάς. ”

Για την δική του εμφάνιση πρόσθεσε:

“ Μπορώ να πω, πως είμαι ευγνώμων. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι απλά το ένστικτο και είμαι ευγνώμων για αυτές τις στιγμές. Τις απολαμβάνω. ”

“ Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το τέλος, για να πάρουμε την νίκη, αλλά άξιζε. ”

Δύο γκολ χθες το βράδυ για τον Divock Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com