Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι μεγάλη μου χαρά να δουλεύω με τον Trent»

Klopp: «Είναι μεγάλη μου χαρά να δουλεύω με τον Trent»

Έναν προφορικό φόρο τιμής απέτισε στον Trent Alexander-Arnold o Jurgen Klopp, εξ αφορμής της επετείου της πρώτης του συμμετοχής σε παιχνίδι της Liverpool.

Το δεξί full-back της ομάδας μας είχε κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στις 25 Οκτωβρίου του 2016, σε παιχνίδι με την Tottenham στο Anfield στα πλαίσια του League Cup.

Πάμε να δούμε τα λόγια του Γερμανού για τον παίκτη του:

«Έχει ένα mix προσωπικής εκπαίδευσης, ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης, χαρακτήρα, δεξιοτήτων, στάσης απέναντι στα πράγματα (attitude), νοοτροπίας, και τα έχει όλα στο κορυφαίο επίπεδο.»

«Είναι ένας Scouser ‘με τα όλα του’. Είναι μεγάλη υπόθεση να είσαι Scouser και ταυτόχρονα παίκτης της Liverpool, γιατί είσαι υπεύθυνος λίγο πολύ για τα πάντα. Οπότε, διαθέτει όλα τα προσόντα.»

«Από την πλευρά του εξωτερικού παρατηρητή, όταν είσαι Scouser και παίκτης της Liverpool μαζί, αυτό κάνει το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Manchester United ακόμα δυσκολότερο, γιατί όλοι σου μιλάνε για αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας (πριν το παιχνίδι), και θα δούμε τα ίδια του χρόνου, όταν θα ξαναπαίξουμε εκτός έδρας μαζί τους.»

«Εκτός από αυτό, είναι τόσο εντυπωσιακός, τόσο εντυπωσιακός. Όταν τον πρωτοείδα, είδα ότι είναι κάτι το ξεχωριστό, όμως έπρεπε να δουλέψει σκληρά για να το δείξει σε όλους.»

«Είναι καλός, είναι πραγματική χαρά να δουλεύεις μαζί του, για να είμαι ειλικρινής. Είναι πολύ επιθετικός (aggresive), με την καλή έννοια.»

Jurgen Klopp και Trent Alexander-Arnold στιγμές μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Jurgen Klopp και Trent Alexander-Arnold στιγμές μετά τον τελικό της Μαδρίτης.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com